in ,

HarikaHarika

2020 Yılının En Ucuz Sıfır Otomobilleri – En Ucuz Sıfır Otomobiller

2020 yılı itibariyle ikinci el araba pazarındaki fiyatlar el yakarken, sıfır otomobil almak daha mantıklı hale geldi desek yanılmış olmayız. Bu yüzden sizler için 2020 yılının “en ucuz sıfır otomobiller”ini derledik.

İçerik Tablosu

10-Nissan Micra 1.0 Visia

130 bin – 140 bin fiyat bandına  bulunan araba sıfır el piyasasında fiyatıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Nissan Micra modelinin eski nesline göre daha fazla maskülen bir görünüm kazanan araba bu hamlesiyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Yine eski nesile göre boyutları büyüyen araba sizin için iyi bir seçenek olabilir.

9-Suzuki Swift 1.2 GL

130 bin – 140 bin fiyat aralığında sıfır modeli satılan araba otomatik vitesi ile birlikte satılıyor. Otomatik vites tercih eden kullanıcılar için iyi bir seçenek olabilir. Diğer bir önemli özelliği ise yol tutuğu olan araba kullanıcılarını bu özelliğiyle fazlasıyla memnun ediyor.

8-Mitsubishi Space Star 1.2 Intense

Zengin donanımı ve fiyatı ile dikkat çeken araba, 125 bin – 130 bin fiyat bandına yerleşmiş bulunmakta. Bu modelde otomatik vites özelliği bulunmaktadır. B segmenti araç severlerin yakından ilgileneceğini düşünüyoruz.

7- Opel Corsa 1.2 Essential

Malzeme kalitesi ve 120 binde bulunan fiyat bandıyla Opel Corsa dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Dahası abisi Astra’ya da kafa tutar hale geldi. İyi bir seçenek olabileceğini düşünüyoruz.

6-Renault Clio 1.0 Joy

Yeni kasasındaki yeni tasarım dili Clio’yu eski nesillerden göreceli olarak değiştirmiş. Joy paketi ise 115 bin fiyat etiketiyle satılmakta. Hatch-back segmentinde fazlasıyla tercih edilen araba, Türkiye’de satış rekorları kırıyor.

5-Toyota Yaris 1.0 Life

109 binlik fiyatıyla Toyota severler için çok iyi bir seçenek olacağından eminiz. Sorunsuz bir araba istiyorsanız Yaris sizin için biçilmiş kaftan olabilir.

4-Renault Symbol 0.9 Joy

0.9 motor hacmi olur mu demeyin, artık her şey bu piyasada mümkün. Yeni filo kurmak isteyenler ve aile arabası için oldukça uygun bir araba olarak karşımıza çıkıyor. Fiyatı ise 102 bin TL.

3-Fiat Egea Sedan 1.4 Easy

Ülkemizde üretimi ve montajı yapılan Fiat Egea Sedan’ın fiyatı 98 bin TL. Ucuz parça bulmada sorun çıkartmayan otomobil aile için uygun bir tercih olabilir.

2-Fiat Panda 1.2 Urban

97 bin TL fiyatıyla dikkat çeken otomobil, bir o kadar tasarımı eşi bulunmaz bir otomobil. Kendine has tasarım çizgileri ile donanan otomobil, güzel bir seçenek olabilir.

1-Dacia Sandero 1.0 Ambiance

Avrupanın ucuz otomobil üreten firmalarından biri olan Dacia son yıllarda Türkiye pazarında git gide büyüdü. Tahminler gösteriyor ki yakın bir gelecekte pazarın lideri olarak bile karşımıza çıkabilir. 92 bin TL fiyatı ile oldukça uygun bir seçenek olabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments