Menu
in

IMEX KREM KULLANANLAR

IMEX KREM KULLANANLAR

Hormon değişimleri, mevsim geçişleri veya stres gibi faktörlerden dolayı cildimizin dengesi de bozulabilir ve bu nedenle cildimizde sivilce çıkmaya başlayabilir. Siz de cildinizde bulunan sivilcelerden, yağlılıktan, aknelerden ve siyah noktalardan çok şikayetçiyseniz öncelikle vakit kaybetmeden bir dermatoloğa görünmenizi tavsiye ederiz. Sivilcelerinden muzdarip kişilerin bu problemi ortadan kaldırmak için kullandığı, adından çok söz ettiren İmex krem ne işe yarıyor merak edenlerdenseniz, İmex krem kullananların yorumlarından bahsedelim.

IMEX KREM GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU?

İmex krem, cildin yüzeyine uygulanan antibiyotik bir sivilce kremidir. Akneye meyilli ciltler ve son zamanlarda çok sivilce çıkaran insanlara önerilen İmex krem her eczanede kolaylıkla bulunabilir. Sosyal medyada da bir hayli konuşulan İmex kremin gerçekten işe yarayıp yaramadığı ise merak konusu. Bu sivilce kremi, antibiyotik bir krem olduğu için ciltteki mikrop ve bakterileri öldürme gücüne sahiptir. Bu da demek oluyor ki, özellikle iltihaplı ve ağrılı sivilceler üzerinde oldukça etkilidir. Her cilt bakım ürününde olduğu gibi bu kremin de düzenli kullanımda çok başarılı sonuçlara imza attığı konuşulmakta. Kullanıcı yorumlarına göre sivilcenin üzerine sürüldüğünde iki gün içinde onu söndürme etkisine sahip bir krem. Sivilcelerin kurutulması konusunda her yerde çok etkili olduğu yazan krem, bu özelliğiyle oldukça sevilmektedir.

Yalnız, kullanıcı yorumlarına göre İmex krem, ciltteki lekeler ve siyah noktalar üzerinde sivilcede olduğu kadar etkili değil. Bu nedenle cildinizde ne problem olursa olsun öncesinde mutlaka dermatoloğunuzla konuşmanız önemli, o sizin cilt tipinize uygun olan ve alerjik reaksiyon göstermeyeceğiniz kremleri önerecektir. İmex kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise, kremi mutlaka gece uygulamaktır. Kremi gündüz uygulayıp güneş kremi sürmeden güneşe çıktığınız takdirde cildinizde leke oluşmasına yol açabilmektedir.

Hassas ciltlere sahip insanlar üzerinde yan etkileri bulunabileceği için, doktor kontrolünde kullanılması gerektiğini yinelemekte fayda vardır. Yan etkileri diğer kremlere göre oldukça az olsa da yine de, ciltte döküntü, kızarıklık, batma ve yanma, şişlik ve kuruluk yapabilmektedir. Kullanıcıların çok büyük bir kısmı İmex kremden çok memnun kalsa da, herkesin cilt tipi farklı olabileceğinden mutlaka bir uzmana görünmenizi tavsiye ederiz.

Leave a Reply

Exit mobile version