Menu
in

Rüyada Evi Su Basması, Su Bastığını Görmek

Rüyada ev görmek iyi, güzel ve bol kazanç şeklinde tabir edilmiştir. Rüyada evi su basması ise basan suyun berraklığına ya da kirliliğine göre yani suyun nasıl göründüğüne göre tabir edilmiştir.

Rüyada Evi Su Basması Görmek

Rüyasında evinin su bastığını gören kimsenin rüyası iki farklı şekilde yorumlanmıştır. Eğer eve temiz su basarsa, rüya tabircilerine göre hayırlı işlere alamettir. Rüyayı gören kişinin evini temiz bir su basıyor ise bu rüyayı gören kişi ile alakalı çok iyi şeyler olacak demektir. Yani bu kişi maddi açıdan çok iyi yerlere gelecek ve tüm işlerinde başarılı olacak demektir. Aynı zamanda da hem işlerinde hem de aile yaşantısında güzel şeyler yaşanacaktır.

Eğer rüyada evi basan su kirli bir su ise de rüyayı gören kişiye uğursuz haber gelecek demektir. Çok sıkıntılı bir süreçten geçecek manasına gelir. Bu kişi borçlanacak ve borçlarını ödeyemeyecek anlamına gelebilir. Bazı iyi şeylerin sonu olarak yorumlanan bu rüya ayrıca kişinin zor zamanlara gireceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

Rüyada Evinin Yandığını Görmek ve Bu Yüzden de Su Dökerken Sel Basması

Rüyada evin yandığını ve bu yüzden de üzerine bol bol su döktüğünü gören kişinin rüyası günahlara delalet etmektedir. Manevi anlamda bunalıma girecek olan bu kişi kendini kurtarmak için pek çok farklı çabada bulunmaz ise kurtuluşa eremeyecektir. Eğer rüyada kişi kendisinin değil de başka birisinin bir tanıdığının evinin yandığını görür ise de kötü şeylere delalettir. Rüya sahibi ne kadar çalışırsa çalışsın düze çıkamayacak demektir. Yani helal olmayan bir para ile yoluna çıktığı için yoluna hep taş çıkacaktır anlamlarına gelmektedir.

Leave a Reply

Exit mobile version