Menu
in

Tarz sahibi olmanın yolları nelerdir?

Nasıl Tarz Sahibi Olunur?

Tarz sahibi olmanın yolları pek çok şeye dikkat etmekten geçiyor, her anlamda kendine dikkat eden ve özen gösteren insanlar tarz sahibi olabiliyorlar ve çekici bir görüntüye sahip oluyorlar. Her ne kadar başarılı olursanız olun, tarz sahibi değilseniz yıldız gibi parlamanız çok zor olacaktır.

 

Temiz Olmak

Burası çok önemli, çünkü gerçekten çekici gelen bir erkeğin yanına yaklaşan bir kız, kötü bir koku ile karşılaşırsa, gözünde inanılmaz hızlı değer kaybedecektir. Tarz sahibi olmanın yolları en başta temizlikten geçer. Ne kadar çekici olursanız olun, tarz sahibi değilseniz her zaman kötü görüneceğinize emin olabilirsiniz.

 

Parfüm Kullanımı

Sadece deodorant yetmez, parfüm de kullanın. Parfüm gün boyu etrafa fazla batmadan hoş kokular salar. Parfüm sıktığınızda kokular kişiye hızlı bir şekilde değil ara ara gider ve bu da sizi çekici hale getirir. Parfüm kullanan erkekler karizmasını en az 1 puan artıracaklardır.

 

Sakal ve Saç

Dağınık bir saç veya sakal kötü bir izlenim uyandırır! Saçınıza ve sakalınıza günlük bakımlar yapmak ve fazla uzatmamak her zaman için iyi bir görüntü sağlayan uyaranlar olmaktadır. Sakal ve saç bakımını rutin olarak düzenli bir şekilde yapmalısınız, tarz sahibi olmanın yolları düzgün bir saç ve sakal bakımından geçer, ne kadar yakışıklı olursanız olun, saçlarınız ve sakallarınız düzgün değilse hiçbir zaman iyi görünmezsiniz.

 

Kibar Olun

Davranış şekilleri de tarz sahibi olmanın yolları arasındadır. Bir kadının pek çekici olmayan çok fazla erkekle birlikte olduklarını görmüşsünüzdür. İşte bunlar, kibar ve centilmen erkeklik davranışları nedeniyledir. Sokak ağzından kurtulun ve mutlaka iyi davranın. Kibar olmak her zaman size kazandıracaktır.

 

İyi Bir Gelir

Tarz sahibi olmanın yolları listemizde mutlaka olması gereken bir şey bu. Eğer kısıtlı bir gelirle yaşam sürüyorsanız, bu sizi özgüvensiz yapacaktır. Şunu bilmelisiniz ki, geliriniz özgüveninize doğrudan yansır ve tarz sahibi olmak için iyi bir gelir de mutlaka şart olan bir şeydir. İyi bir gelir sayesinde daha çekici kızlarla tanışabilir ve konuşabilirsiniz. Ancak düşük bir gelirle bunları yapmak pek iyi olmayacaktır.

Leave a Reply

Exit mobile version