in ,

Soğan kürü ile hamile kalanlar – Soğan kürü nasıl yapılır?

Son zamanlarda oldukça popülerleşmeye başlayan soğan kürü hamile kalmak isteyen kadınlar için bir trend haline geldi. Hamile kalma olasılığını artıran hatta insan vücuduna da bin bir türlü yararı olan soğan kürünü kullanmak her yönden fayda sağlıyor. Eğer sizde soğan kürü ile hamile kalmak istiyorsanız ve bu kürün nasıl yapılacağını bilmiyorsanız “ soğan kürü ile hamile kalanlar “ adlı yazımıza göz atmanızda fayda var.

İçerik Tablosu

Soğan Kürü İle Hamile Kalanlar

Soğan kürünü doğru bir şekilde uygulayarak gebe kalan kadın sayıları oldukça fazladır. Birçok internet sitesinde soğan kürü ile hamile kalanlar adlı başlıklarda kadınların yorumlarını rahatlıkla görebilirsiniz. İlk başlarda hamile kalamayan kadınlar bu mucizevi soğan kürünü kullandıktan sonra hamile kaldıklarını dile getirmektedirler. Dahası soğan küründen hiç medet ummayanların bile denemeleri sonucunda olumlu sonuçlar aldığı da görülmüştür. Haydi şimdi soğan kürü tarifine göz atalım.

Soğan Kürü İçin Gerekli Olan Malzemeler

  • Bir tane taze ve kahverengi soğan
  • Ortalama 2 su bardağı katkısız doğal su

Mucizevi Soğan Kürü Nasıl Yapılır?

Soğanları az sirkeli bir suda yıkayarak kürü yapımına başlamadan önce hazır hale getirmelisiniz. Önceden temin etmiş olduğunuz doğal suyu ise bir kaba ortalama iki bardak su ekleyerek kaynatmaya başlayın. Daha sonra sirkeli suyun içerinde bekleyen soğanları büyük parçalara bölün ve kaynamakta olan suyun içerisine bırakın. Soğanları suyun içerisinde iyice sularını ve aromalarını çıkartana kadar kaynatın. Kürü soğuduktan sonra içebilirsiniz.

Mucizevi Soğan Kürü Nasıl Uygulanır?

Hazırladığınız soğan kürünü iki hafta boyunca üç öğün bir bardak şeklinde içmelisiniz. Her gün içtiğiniz kürün hazır olması gereklidir, içeceğiniz her gün kürü taze olarak hazırlamaya özen gösterin. Kürün içerisinde kullanacağınız soğanlar ise taze olmalıdır. Taze olmayan soğanlarla kürü uygulamak bir nebze hamile kalma olasılığını düşürecektir.

Soğan suyu kullanırken içiniz rahat olabilir. Soğan kürünün sağlığa zarar verdiği görülmemiştir. Bu mucizevi soğan kürü sayesinde şayet doğru bir uygulama söz konusu olduğunda soğan kürü ile hamile kalanlar olmaktadır. Eğer sizde hamile kalmak için bir çözüm arıyorsanız soğan kürünü hemen denemelisiniz. Sonuç alamazsanız tekrar tekrar denemede hiçbir sorun olmayacaktır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments