in

WhatsApp Engeli Kaldırınca Mesajlar Gelir Mi

WHATSAPP ENGELİ KALDIRINCA MESAJLAR GELİR Mİ

WhatsApp günümüzde herkesin kullandığı bir iletişim uygulamasıdır. Uygulama üzerinden aramalar yapıp mesajlar gönderilebiliyor. Bir kişi WhatsApp üzerinden sizi rahatsız ediyor ise bu kişinin numarasını WhatsApp üzerinden engelleyerek iletişimi kesilebiliyor. Uygulama üzerinden aynı numarayı tekrar aktif hale getirmek isteyenler WhatsApp Engeli Kaldırınca Mesajlar Gelir Mi sorusunu soruyor. Bu konuda bilgisi olmayanlar için engelin kaldırılması durumunda WhatsApp üzerinden mesaj ve aramalar tekrar gerçekleştirilebiliyor diyebiliriz.

WhatsApp Engeli Nasıl Koyulur?

Uygulamayı yeni kullananlar ya da bir numarayı engellemek isteyenler WhatsApp Engeli Kaldırınca Mesajlar Gelir Mi diye merak ediyor. Eğer tekrar aynı numara üzerinden mesaj almaya devam etmek istiyorsanız engellemeyi kaldırmanız yeterli olacaktır. Engelleme uygulaması telefon üzerinden yapılan normal görüşmeler için de bu tür iletişim uygulamaları üzerinden de her zaman yapılabilecek bir işlemdir.

WhatsApp uygulamasını kullanıyor iseniz rehberinizde kayıtlı olan ya da olmayan, sizin telefon numaranızı bilen herkes iletişime geçebiliyor. Uygulama üzerinden sizinle iletişim kurmasını istemediğiniz her kullanıcıyı engelleme şansına sahipsiniz. Uygulama üzerinden bir kişiyi engelleyen kullanıcılar WhatsApp Engeli Kaldırınca Mesaj Gelir Mi şeklinde araştırma yapıyor. Uygulamanın içerisinde ayarlar kısmına girerek gizlilik sekmesinde bulunan engelli numaralar bölümüne girip engellediğiniz numaranın engeli kaldırılabiliyor. Bu engellemeyi kaldırmadan aynı numara üzerinden mesaj alınamıyor. Numaranın engelini kaldırdığınız andan itibaren bu numaradan aynı şekilde eskisi gibi mesaj almanız aktif hale geliyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments