in

Erkek bağlanırsa nasıl davranır

Erkeklerin kadınlara göre daha az bağlılık yaşadığını biliyoruz. Bir kadın ölümüne sevebilirken, erkeklerin sevgi ve aşk konusunda daha mantıklı ve temkinli olduklarını düşünüyoruz. Ama bunun kadınların duygusal yaklaştıkları için düştükleri bir yanılgı olduğunu biliyor muydunuz? İnsanların birisine aşık olduklarında hissettikleri duygular hep aynıdır. Bunun için bir cinsiyet ayrımı yapılmaz. Hissedilen duygular ve yoğunluklar her iki cins içinde aynıdır. Burada ki tek farklılık kadın ve erkeklerde yaşanan aşkın evreleridir. Peki bir erkek nasıl aşık olur? Erkek bağlanırsa nasıl davranır? Aşık olduğunuz erkeğin size de aynı oradan aşık olup olmadığını ya da neler hissettiğini nasıl anlarsınız? İşte yanıtlar;

İçerik Tablosu

Sürekli sizi görmek ister

Erkek bağlanırsa nasıl davranır diye merak ediyorsanız karşınıza çıkan ilk yanıt buluşmalara doyamayacağıdır. Eğer bir erkek size çok bağlandıysa sürekli olarak sizi görmek isteyecektir. Hafta sonu buluşmaları, okul ya da iş çıkışı gibi kısa süreli görüşmeler onun için yeterli olmayacaktır. Ve daha çok zaman geçirmek isteyecektir.

Fedakar olur

Seven ve bağlanan erkek fedakar olur. Bağlandığı kadının her istediğini yerine getirmek için kendinden ve yaşantısından bazı fedakarlıklar yapmaya hiç çekinmez. Sevdiği kadın için yapmayacağı şeyleri yapar, sevmediği ve istemediği ortamlara girer, yeteneği olmayan konularla ilgilenir. Sevdiği kadın için her şeyi yapabilir.

Romantik olur

Erkek bağlanırsa nasıl davranır sorusunun en özel yanıtlarından birisi de romantik olmalarıdır. Seven erkek için tüm duygular artık zirvededir. Ve bu zirve onu çok romantik ve hassas bir adama dönüştürür. Bağlandığı kadın için onu mutlu edecek sürprizler hazırlar, sevgi dolu ve özel mesajlar atar. Ona sürekli çok beğeneceği hediyeler alır ve kadının mutlu olabileceği aktiviteleri planlar ve tüm bunları büyük bir aşkla yaptığı için her biri romantik bir olaya dönüşür.

Koruyucu davranır

Erkek bağlanırsa nasıl davranır diyorsanız koruyucu bir adam haline dönüşür. Sevdiği kadın için hem anne, hem baba, hem arkadaş, hem de sevgili olur. Onun yaşadığı tüm dertlerine ve sorunlarına bir an önce çözüm bulabilmek için mücadele eder. Sevdiği kadının etrafındaki insanlardan zarar görmesine müsaade etmez. Ve onu kanatları altına alarak sürekli korumak ister.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments