in

Dramamine Ne İşe Yarar

Dramamine Ne İşe Yarar?

Taşıt tutmasına engel olmak için kişiler farklı farklı metotları deneyebilir. Ancak bu konuda ilaç tercihi en önemli seçenektir. Deniz, hava ya da karayollarıyla seyahat edecek olan kişilerin Dramamine tercih ederek, seyahatlerinin sıkıntılı bir hale gelmesini engelleyebilirler. Dramamine ne işe yarar biçimindeki sorular da bu yönde sonuçlar yaratacaktır. Seyahat esnasında hareket hastalığının giderilmesi adına tercih edilebilir. Aynı zamanda da yolculuk esnasında oluşan kusma, mide bulantısı, sersemleşme ve baş dönmesine de çare yaratabilir. Bundan dolayı da oldukça kullanışlı ve etkili bir ilaçtır. Doğru kullanılması durumunda da istenilen şartları kişilere sunmaktadır. Oldukça ideal bir fayda sağlayarak, yolculuğun sorunsuzca geçmesinde yardımcıdır.

İçerik Tablosu

Dramamine Kullanımında Dikkat Edilecekler

Dramamine kullanmadan önce prospektüsün takip edilmesi gerekir. Bazı kişilerin bu ilacı kullanmasının yan etki yaratacağından ötürü ihmal edilmemelidir. İlacın etken maddesi olan dimenhidrinata karşı alerjisi olanların bu ilacı almamaları gerektiği belirtilmektedir. Aynı zamanda da alkolle beraber kullanılmaması gerektiği net bir biçimde ifade edilmektedir. Aksi takdirde uyuşukluk, uyku hali ve baş dönmesi sorunlarına mahal verebilir.

Dramamine kullanmak isteyen kişilerin kalp hastalıkları, astım, göz tansiyonu, prostat, karaciğer ve böbrek yetmezliği şikayetleri olmaması da önemlidir. Bu yüzden de Dramamine kullanmadan önceki zaman zarfında muhakkak doktorlara danışmak gerekmektedir. Doktorların önermemesi ve doz ayarlamalarını yapmaları gibi durumlar ortaya çıkmaktadır.

Dramamine ilaçları 2 yaşından küçük çocuklar için kullanıma uygun değildir. Aynı zamanda da araç kullanacak olan kişilerin de dikkatlerini dağıtabileceğinden ötürü alımı tavsiye edilmemektedir. Hamilelik ve emzirme süreçlerinde olan kadınların da kullanmadan önce doktorlara danışmaları gerektiği belirtilmektedir.

Dramamine Yan Etkileri

Dramamine doğru kullanılmaması durumunda yan etkilerini ortaya koyabilecektir. Karın ağrısı, nefes almada zorlanma, kaşınma, vücudun çeşitli yerlerinde şişlik gibi durumlar ortaya çıkabilir. Bunun dışında sık görülen basit yan etkileri ise uyuşukluk hali, baş dönmesi, ağızda kuruma, net görememe ve baş ağrısı olarak tabir edilmektedir. Bu tip rahatsızlıkların ortaya çıkması durumunda da mutlaka doktorlara danışmak ve Dramamine tabletlerini bırakmak gerektiği de ifade edilmektedir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments