in

Gerçekten Bitiren Erkek Nasıl Davranır

gerçekten bitiren erkek nasıl davranır

Eşiniz veya sevgilinizle zamanla aranıza mesafe girdi ve sizden uzaklaşıyor. Gerçekten bitiren erkek nasıl davranır? kafasında bu ilişkiyi tamamen sonlandıran erkek davranılışlarında ne değişir bu yazımızda onlardan bahsedeceğiz.

İçerik Tablosu

Geçekten Bitiren veya bitirmek üzere olan erkek davranışlarını maddeleyerek yazalım;

Eskisi gibi ilgi göstermez

Eski günlere göre daha az ilgi gösterir. Tabi ilgiyi azaltmış olması tamamen sizden vaz geçtiği anlamına gelmez. Kafasına taktığı başka bir olay onu meşgul ettiği için başka birine veya olaylara bir süre ilgisiz kalabilir. İlgisinin azalmış olması kesin ilişkiyi bitirmiş manasına gelmez ama diğer etkenlerle birlikte bakıldığında bitirip bitirmediği kanısına varmanızda yardımcı olur.

Size ayırdığı vakit azalır

Eskisi gibi sizinle olmak yakınınızda olmak istemez. Sizinle vakit geçirmek istemez uzak durur. Burada şunu da belirtelim iş hayatı yoğun geçiyorsa yoruluyorsa dinlenmek istediği için de gezmek, dışarı çıkmak istemiyor olabilir. Yorucu iş hayatı dışında rahat bir hayatı varken sizinle vakit geçirmek istemiyorsa sizden uzaklaşıyordur denilebilir.

Gerçekten Bitiren Erkek Nasıl Davranır

Habersiz davranışlar artar

Önceden bir yere gideceği zaman size bilgi veriyor ve artık vermiyorsa buna dikkat. uzun süre haber alamayacağınız bir durum olmasına rağmen size önceden bilgi vermiyorsa size ilgisi çok azalmış onu merak edip etmemeniz umurunda olmadığını gösterir. Bu da gerçekten bitiren erkek davranışları arasındadır. Önceden her gittiği her yaptığını size söylerken, şimdi hiç haber vermeden başka kişi veya yerler de vakit geçiriyorsa bu da sizden uzaklaştığının işaretidir.

Gelecek hakkındaki konuşmalardan uzak durması

Gelecekle ilgili planlardan bahsederken sıkılması, konuyu değiştirmesi sizinle gelecek planları kurmak istemediğini gösterebilir. Önceden uzun zamanlı hayaller kurarken artık gelecekle ilgili konuşmak istemiyorsa bu da sizden uzaklaştığını gelecek planları kurmak istemediğini gösterebilir.

Gerçekten Bitiren Erkek Nasıl Davranır

Buluşmak istediğinizde bahane uydurmak

Buluşma talebinize sürekli bahaneler bulması, işim var, ders yapacağım, arkadaşlarım gelecek gibi bahanelerin artması sizden uzaklaşmak istediğiniz göstergesi olabilir.

Ara vermek istemesi

ilişkiye bir süre ara mı versek sanki yıprandık biraz ara verip gözlemleyelim sonra devam ederiz gibi düşünceler ayrılmak istemenin hafifletilmiş halidir denilebilir.

Olaylara sessiz kalması

İlişkiyi ciddiye almıyor kafasında bitirmiş ise önceden kızacağı olaylara sessiz kalmaya başlar . Çünkü ilişkinin onun için değeri kalmadığı için artık tepki vermesine gerek kalmayacağını düşünür. Olaylara tepkisiz kalır.

Siz aramayınca aramaması

Çok sık görüşme olan zamanlardan sonra siz aramayınca yazmayınca hiç merak etmeyim aramaması, mesaj yazmaması da ilişkide kopukluğun olduğunu gösterir. Bu maddede çok rastlanan Gerçekten bitiren erkek davranışları arasındadır. Tabi bu bir gün oldu diye bu etiketi vurmamak lazım. O gün için onunda bir sıkıntısı meşgalesi olabilir. Genel olarak durum böyle oluyorsa sorun vardır. Sadece bir gün olduğunda hemen ilişki bitmiş artık denilmez.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments