Menu
in ,

Acil Borç Para Lazım, Nasıl Bulabilirim? – En Kolay Acil Para Bulma Yolları

Modern hayatta birçok insan borçla yaşamayı öğrenmek zorunda kalıyor. Faiz ve borç eksenin içerisinde kaybolan insanlar ise borçlarını ödemek için bir çok yola başvuruyorlar. Borçların ödenmesinde ise nakit sıkıntıları en büyük sorunu teşkil ediyor. Böyle durumlarda bir çok insan illegal yollara başvursa da yine de farklı yöntemler bulunmakta. Sizinde borcunuz var para bulamıyorsanız, acil borç para lazım, nasıl bulabilirim? gibi soruları kendinize soruyorsanız bu yazı tam size göre.

Kredi Kartı İle Altın Alıp Satabilirsiniz

Günün sonunda zararlı çıkacak olsanız bile borç paraya ihtiyaç duyduğunuzda bu yönteme rahatlıkla başvurabilirsiniz. Kredi kartınız ile taksitli aldığınız altını kuyumcularda bozdurarak borçlarınız için nakit para elde edebilirsiniz. Tabi ki arada bankanızın kredi kartına uyguladığı küçük taksit faizleri ve kuyumcunun bozma işlemi yaparken aldığı ücretler hanenize eksi olarak yazılacaktır.

Faturalı Hattınızı Kullanarak Telefon, Tablet Satın Alıp Satmak

Birçok kişinin başvurduğu bu yöntem borç para arayan insanlar için adeta kurtarıcı görevindedir. Mensup olduğunuz fatura hatlı operatörünün merkezlerinden telefon veya tablet alıp arkadaşlarınıza, dostlarınıza satabilirsiniz. Normal telefonculara satmamanızı öneririz çünkü komisyon oranları çok yüksek olacaktır. Dahası kolayca kendiniz internet üzerinde de satabilirsiniz. Unutmayalım ki faturalı hattınızla telefon alabilmek için en az altı faturalı kullanıcı olmanız gereklidir.

Taksitle Alıp Peşin Olarak Satabilirsiniz

Çevrenizde hali hazırda yüksek fiyatlı bir alışveriş yapılacaksa bunu siz yapabilirsiniz. Yüksek fiyatlı nesneyi siz kendi kredi kartınızla alıp nakit parayı nesneyi alacak kişiden alabilirsiniz. “Acil borç para lazım, nasıl bulabilirim” yazımızdaki en iyi çözüm taksitle alıp peşin olarak satmak olabilir. Bu çözüm ile en az zarara uğrarsınız.

Sahip Olduğunuz Eşyaları Satışa Çıkartabilirsiniz

Yine bir çok insanın başvurduğu bu yöntem sizin için kurtarıcı olabilir. Evinizdeki veya sahip olduğunuz eşyaları internet üzerinden satışa çıkartabilirsiniz. Aileye sahip bir bireyseniz bu yol aile içerisinde psikolojik sorunlara neden olabilir. Eğer bir aileye sahipseniz bu yolu denememenizi öneririz.

Kredi Kartı Bozan Komisyoncularla Görüşün

Güvenilir bazı internet forumlarında bu kredi kartınızdaki bakiyeyi belirli bir komisyonla size nakit olarak verecek bir çok insan bulabilirsiniz. İnternetteki küçük bir araştırmadan sonra bu komisyonculara ulaşabilirsiniz. Bu ticareti yaparken dikkatli olunuz.

Satışlara Aracılık Edin

Arsa yahut ev satışlarında emlakçılarla anlaşıp kendinizin sattığı veya müşteri getirdiğiniz satışlardan komisyonlar alın. Son yıllarda olukça popülerleşen bu yolla belki de borçlarınız için para bulabilirsiniz. Bu yolu denerken kötü niyetli şahıslarla anlaşma yapmayınız, müşterinin aldığı mülk sorunlu veya cezalı çıkarsa müşteri ilk olarak sizden hesap soracaktır.

En Son Çözüm Olarak Aileye Başvurmak

Tüm yolları denediğinizde ve en son çözüm aile kalınca bu yola başvurabilirsiniz fakat anne veya babanızın bu olaya bakışı sizi uzun süre zarfında üzecek ve sorunlara neden olacaktır. Aileden borç isteme yolunu en kötü durumlarınızda gerçekleştirmek sizin için iyi olacaktır.

Senetli ve güvenilir olmayan kredi kuruluşlarından kredi almayınız. Bu gibi durumlarda çaresiz insanları tuzaklarına düşürmek isteyen bu organizasyonlar her zaman sizin aleyhinizedir. Lütfen tüm yolları denediğinizden emin olunuz ve kendinize inanınız. Her dibe vuruşun bir yükselişi vardır.

 

 

 

Leave a Reply

Exit mobile version