Menu
in

Awsu Kızı Ne Demek ? Awsu Kızının Özellikleri Nelerdir?

Günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarında awsu kızı profilleri gibi ibareler yer almaktadır. Peki bu awsu kızı nedir?

Kelimenin tam manası ne demek diye bir kaynak bulunmasa da okyanus kızı manasına kullanılmaktadır. Günümüz gençliğinde ise rahat, sokak kızı havasında, serkeş tipli kızlar için kullanıldığı görülmektedir.

Bir Kişinin Sosyal Medya Hesabında Awsu Kızı Yazıyorsa, Bu Durum Ne Anlama Gelir?

İnstagram bio’ ları başta olmak üzere, sosyal mecralarda profillerine awsu kızı yazan kadınlar kendilerinin bir kalıba sığamayacağını ve özgür olduklarını anlatmaktadır. Profillerindeki bu ifade ile etrafındaki tanımadıklarına kendi özelliklerini belirtmektedir. Rahat, ele avuca sığmayan, sınır tanımayan bir insan olduğunu da kendi sosyal medya hesabını ziyaret edenlere gösterme gayesindedir.

Awsu Kızı Hangi Özelliklere Sahiptir?

  • Çevresindeki insanların ne dediğine kulak asmaz.
  • Göreceli olarak kendi herkesten bağımsız görür.
  • Hayatı gününde yaşamaya çalışır, ona göre planlı bir hayat imkansızdır.
  • Para ve statüko onun sorunu değildir, o sadece kendisiyle ilgilenir.
  • Olaylara rahat bir bakış açısı ile bakar, rahatlık onun göbek adıdır.
  • Başına gelen kötü durumları ve çaresizlikleri çok kafasına takmaz, sadece bu hayatta mutlu olabilmek için yaşar.

Bu Sıfata Olmak İçin Ne Yapmalısınız?

Böyle bir sıfata sahip bir kız olabilmek için öncelikle düşüncelerinizi ve dünyaya bakış açınızı değiştirmeniz gereklidir. Sıradan bir hayat anlayışı ile asla awsu kızı olamazsınız. Olaylara rahat ve vurdumduymaz şekilde bakmalı, sonuçlar sizin için önemli olmamalıdır. Dahası bu rahatlığınızı her olay karşısında muhafaza etmelisiniz. Kimsenin dediklerine kulak asmamalı, bu hayatın sahibinin sadece siz olduğunu kafanızdan çıkarmamalısınız. Benzeri davranışlar ve tutumlar ile siz de bu sıfata sahip olmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Leave a Reply

Exit mobile version