Menu
in

Cepteki kadın olmaktan nasıl kurtulurum

Bir erkeğin seçeneği değil de önceliği olmak kadınlar için çok önemlidir. Cepte kadın olmak sahip olduğunuz ilgi ve değeri alamamanıza neden olacaktır. Bu nedenle erkeklerin sizi cepte görmesine izin vermemelisiniz. Böylelikle çok daha değerli olursunuz. Peki ipin ucu kaçtıysa ve maalesef cepte kadın durumuna çoktan düştüyseniz! Hiç önemli değil, zararın neresinden dönerseniz kardır. Yeni ilişkilerde ya da artık yolunu almış olan ilişkilerde cepteki kadın olmaktan nasıl kurtulurum diye merak edenler için bazı önerilerimiz olacaktır. İşte hayat kurtaran o öneriler;

Ondan vazgeçebileceğinizi hissettirin

Bir kadın sevdiğinde ölümüne seviyor. Ve ne olursa olsun sevdiği adamdan vazgeçmeyeceğini hem kendi biliyor hem de bunu karşısındaki insana yansıtıyor. Oysa bu ilişkilerde kadını değersiz kılan önemli bir hata. Ne kadar seviyor olursanız olun, ondan her an vazgeçebileceğiniz hissini bırakmadığınızda hep cepte kadın olarak kalacaksınız. Cepteki kadın olmaktan nasıl kurtulurum diye soruyorsanız ilk olarak ondan gerektiğinde vazgeçebileceğinizi mutlaka hissettirmelisiniz.

Gizemli bir hava yaratın

İkili ilişkilerde biraz gizem çok önemli ve gereklidir. Birçok duyguyu canlı ve taze tutmanıza neden olacaktır. Çok abartıya kaçmadan hayatınızın bazı anlarında yaratacağınız bir gizem havası erkeğin sürekli sizi düşünmesine ve merak etmesine enden olacaktır. Cepte olan kadınlar her anı şeffaf ve bilinen kadınlardır. Oysa biraz gizemli olmak sizi elde avuçta duramayan bir kuş gibi gösterecektir.

Talepleri geri çevirebilmelisin

Bir erkeğin her dediğine evet demek ve o her isteği anda onun yanında olabilmek sizi cepte kadın yapan en önemli hareketlerden birisidir. Eğer bu imajdan kurtulmak istiyorsanız sevdiğiniz adama biraz hayır diyebilmelisiniz. Onun planlarına göre değil de sizin planlarınıza göre hareket etmesi gerektiğini ona göstermelisiniz. Cepteki kadın olmaktan nasıl kurtulurum diye merak ediyorsanız ondan gelen talepleri geri çevirebilecek güçte olmalısınız.

Rekabet yaratın

Kıskanılan kadınlar her zaman değerlidir. Hiçbir sosyal hayatı olmayan, sadece ev ve iş arasında bir yaşam içinde olan kadınların sadakati erkekleri her zaman rahat ettirecektir. Cepteki kadınlar erkeklere bu güven ve rahatlığı veren kadınlardır. Oysa biraz rekabet duygusu erkeklerin size karşı olan hislerini canlı ve diri tutacaktır. Cepteki kadın olmaktan nasıl kurtulurum diyorsanız erkeklerin içine biraz korku vermenizde fayda olacaktır.

Leave a Reply

Exit mobile version