Menu
in

Erkekle Konuşacak Konular 8 Önemli Konu

Erkekle Konuşacak Konular

Bir erkek ile sohbet edecekseniz ve ne konuşacağınızı bilmiyor musunuz?

Bir erkek ile zaman geçirmek için bazı kilit sorular ve konular vardır. Saatlerce bu konular hakkında konuşabilirler. Bu konular neler?

1.Spor aktiviteleri

Bir erkeğin olmazsa olmazı spordur. Futbol, basketbol, teniz gibi sporların maçları onların ilgi alanlarına girmektedir. Konuştuğunuz kişinin ilgilendiği spor türü ile yapacağınız sohbet onun için etkileyici ve zevkli olur.

2.Film ve diziler

Bir erkeğin günlük yaptığı şeyler kısıtlıdır. Oyun oynamayı ya da sporla ilgilenmiyorsa geriye film ve dizi izlemek kalıyor. Ortak izlemiş olduğunuz diziler ve filmler hakkında konuşabilirsiniz. Filmden çıkardığı anlam ya da etkilendiği sahneler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsin. Onun izlemediği diziler hakkında spoiler vermeden bilgiler verip öneride bulunabilirsin.

3.Hayattan beklentileri

Gelecek planları hakkında konuşabilirsin. Erkeklerde kadınlar kadar gelecek ile ilgili hayaller kurmaktadır. Bu hayallerin gerçekleşme ihtimalinden bahsederseniz karşı tarafı çok memnun edersiniz. Ona karşı olan güveninizden etkilenir.

  1. Yemek zevki

Sevdiği, sevmediği yemekler hakkında konuşabilirsiniz. Favori yemeklerini, nerede yemeği sevdiğini öğrenebilirsin.

  1. Müzik zevki

Ne tarz müziklerden hoşlandığı hakkında konuşabilirsiniz. Önerdiği müzikleri dinleyerek yorum yapabilir ve konuyu uzatabilirsiniz. Bu sayede arka da çalan şarkının etkisi ile hoş bir diyalog ortaya çıkacaktır.

  1. Boş zamanlarında yapmaktan keyif aldığı şeyler

Erkeklerin bazısı hareketli bazısı sakin ortam sever. Bu soruyu sorduğunuzda konu buralara gelir. Kimi kalabalık, canlı mekanlara gidiyorum der kimi ise sahil kenarında bir yürüyüş ya da müzik dinleyerek yatmak diyebilir. Bu doğrultu da buradan konu uzar ve keyifli bir sohbet olur.

7.Hayatındaki en keyifli zaman neydi?

Böyle bir soru sorarak hem karşınızdakini o güne götürerek keyif aldırmış hem de kendiniz onun enerjisi ile mutlu hissedebilirsiniz. O anın etkisi ile keyifli bir sohbet olacağından eminim.

  1. Kırmızı çizgileri

Yapılmasından nefret ettiği ve hayatındaki yapmayacağı şeylerden bahsetmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede neyi sevip sevmediğini anlayabilir ve karşı tarafa yapmamanız gereken şeyleri fark edersiniz.

Erkekler göründüğünden zor değillerdir. Küçük bir cümle ile konuyu her yere çekebilirsiniz ve bu sayede sohbettiniz akıcı ve güzel olabilir.

Leave a Reply

Exit mobile version