Menu
in

Erkekler Hangi Kızla Ciddi Düşünürler

Erkekler Hangi Kızla Ciddi Düşünürler?

Günümüzdeki ilişkiler genellikle çok çabuk başlayıp çok çabuk biten ilişkilerdir. Bu durumun en temel sebebi birbirini tanımadan ve birbirine uygun olup olmadığını anlamadan başlanmasıdır. Birçok kişi sosyal medya üzerinden tanıştığı veya Arkadaş ortamında birkaç kez gördüğü kişilerle sevgili olurlar. Bu tip ilişkiler uzun vadeli ilişkiler değildir. En ufak anlaşmazlıkta veya zıt düşme de çok çabuk bir şekilde sona ererler. Çünkü arada herhangi bir bağ veya sevgi oluşmamıştır. Bu tarz ilişkilerde erkekler kızlarla veya kızlar erkeklerle ciddi bir ilişki düşünmezler. Günümüzde kızlar tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi de erkekler hangi kızlarla ciddi düşünürler konusudur. Bu konuyla alakalı tek bir yanıt bulunmaz.

Erkeklerin kızlardan beklentileri kişiden kişiye göre değişebilir. Bazı kişiler karşısındaki kişi ile ciddi düşünmek için büyük bir sevgi veya aşk beklerken bazı kişiler ise tamamen mantık olarak bakarlar. Çok uzun yıllar öncesinden günümüze kadar ilişkiler genellikle ikiye ayrılmıştır. Duygusal ilişkiler ve mantıksal ilişkiler olarak değerlendirebiliriz. Erkekler genellikle mantıksal olarak ilişkilere bakarlar. Kadınlar ise ilişkilerde duygulara daha fazla önem verirler. Erkeklerin kızlarla ciddi düşünmesi için ilk önce mantığına yatması gerekir.

Hayata bakış açıları, birlikte kaliteli zaman geçirmeleri ve kişilik olarak birbirlerine uygun olmaları erkekler için en belirleyici etkenlerdir. Erkekler genellikle bir ilişkiye başlarken kızların dış görünüşünü çok önemserler. Ancak bu durum ilişkinin yalnızca bir kısmında çok önemlidir. İlişki ilerledikçe ve bir kızla ciddi düşünmeye başladıkça o kızın dış görünüşünden daha çok karakterine yoğunlaşırlar. Bir kız ne kadar güzel olursa olsun bir erkeğin mantığına yatmadığı sürece ciddi düşüneceği bir kız değildir.

Ancak kadınlarda bu durum biraz daha farklıdır. Kadınlar karşısındaki erkeğe duygusal anlamda da yoğun hisler beslenmelidirler. Kadınlar çok daha duygusal oldukları için hem duygulara hem de mantığa çok önem verirler. Bazı durumlarda çok sevse bile mantıksal olarak ilerlemeyecek bir ilişkiye adım atmazlar. Aslında kadın ve erkek olarak olayı tam olarak sınıflandıramayız. Çünkü ciddi ilişkilerin çok büyük bir kısmı mantık olarak birbirlerine uygun olan kişilerdir. Duygusal olarak yoğunluk genellikle sevgililik döneminde daha ağır basar. İnsan evleneceği kişinin kendisine uygun olmasını daha fazla önemser. Erkeklerin hangi kızla ciddi düşüneceği genellikle karakter olarak birbirlerine uygun olup olmamalarına bağlıdır.

Leave a Reply

Exit mobile version