Menu
in

İnstagram çekilişi nasıl kazanılır

İnstagram çekilişi nasıl kazanılır

İnstagramda takipçi sayısına önem veren kişiler ve firmalar son dönemlerde daha çok takipçi kazanabilmek ve keşfede düşebilmek için sık sık çekilişler düzenliyorlar. Bu çekilişlerde paylaşılan posta beğeni ve yorum yapılmasını istiyorlar. Ve bu yorumlar çekiliş sonunda özel bir uygulama aracılığı ile sonuçlandırılıyor. Çekilişi kazanan kişiler eğer paylaşım sahibinin koymuş olduğu kurallara uygun şekilde çekilişe katılmışsa, vaat edilen hediye ya da hediyeleri kazanmış oluyor. Ve bu tür bir akım instagram uygulamasında çok sık yapılıyor ve her zaman büyük katılım elde ediliyor.

Eğer sizde takip ettiğiniz sayfaların çekilişlerine katılmak ve bu sayfaların hediye edeceği ürünleri kazanmak istiyorsanız aslında bilmeniz gereken bazı önemli detaylar yer alıyor.

 

Çekiliş düzenleyen sayfayı iyi araştırın

İnstagram çekilişlerinin her birine kullanıcılar büyük ilgi gösteriyor. Ve bu ilgi birçok sayfa sahibinin ilgisini çekiyor. Sadece hesaplarında bir trafik oluşturmak isteyen site sahipleri bazen gerçekçi olmayan çekilişler düzenliyor. Ve çekiliş sonucunda taahhüt edilen hediyeler kazananlara ulaştırılmıyor. Bu nedenle çekilişine katıldığınız sayfanın güvenilir ve bilinen bir sayfa olduğunda emin olmalısınız.

 

Çekilişi kazanmak için şartlara uygun paylaşımlar yapın

Birçok sayfa yapmış olduğu çekilişler için sizlere bazı şartlar sunuyor. Örneğin bir çekilişte postun altına bir arkadaşınızı etiketleyin denirken, başka bir çekilişte üç arkadaşınızı etiketlemeniz isteniyor. Bazen sadece yorum yapmak yeterli olurken bazen hem yorum hem de beğeni yapılması isteniyor. Sizden istenilen şey tam olarak ne ise onu yapın ve çekilişin sonuçlanmasını bekleyin. Aksi halde kazansanız dahi kurallara uygun olmadığı için hakkınız yedek üyelere devredilecektir.

 

Çok yorum çok kazanma hakkı

İnstagramda çekiliş postunun altına ne kadar çok yorum yaparsanız o adar çok kazanma şansınız olacaktır. Buradaki en önemli detay peş peşe yaptığınız yorumlarda yorum engeli alabilirsiniz. Yorum engeli almamak için belirli aralıklarla yorum yağıyor olmanız gerekecektir.

 

Leave a Reply

Exit mobile version