Menu
in

Instagram Keşfete Düşme Takikleri

Instagram Keşfete Düşme Takikleri

Günümüz zamanında birçok sosyal medya platformu ve içerik oluşturabileceğimiz platformlar bulunmaktadır. Sosyal medya platformları arasında en çok etkileşim alana ve en büyük olan sosyal medya platformu ise Instagram son zamanların en iyi sosyal medya mecralarından birisidir.

Sosyal medya günümüz şartlarında bu kadar önemli ve büyük bir kitleye sahipken içerik üreticiler ve reklam verenlerin artık vazgeçilmezi niteliğinde bir platform olmuş durumdadır. Instagramı bu kadar popüler kılan bazı özellikler uygun fiyatlı reklam vermek ve daha çok kişiye daha ucuz bir şekilde ulaşılmasıdır.

Instagram keşfet çoğu Instagram kullanıcısının amaçlarında yer alıyor. Bir içerik paylaşıldığı zaman tüm ilgilenenlerin karşısına çıkması için çok gerekli ve bir o kadarda zor olan keşfet, birçok algoritmayı ele alır.

Instagram Keşfet Nedir?

Instagram keşfet kullanıcıların paylaştığı içerikleri takipçilerine nazaran ilgili video içeriğinin ilgili kişilerin keşfet sayfasında gösterilmesine keşfet (keşfete düşme) denir.

Instagram Keşfete Nasıl Düşülür?

Instagram keşfeti çok karışık algoritmalara sahip ve bu algoritmalar Instagram tarafından henüz açıklanmadı. Instagram keşfet algoritması genel olarak deneme yanılma yöntemleri ile aylar geçen çalışmalar sonucu bulgulara varıldı. İşte keşfete düşme taktikleri;

  • Hazırladığınız içeriğin günümüz şartlarının görüntü kalitesinde olması.
  • Kullanıcıyı bir içerikten sayfaya çekecek sürükleyecek içerik hazırlanması.
  • Aktif olarak Türk beğeni satın al hizmetinden faydalanılması.
  • Eğer gönderi Video ise Instagram Video İzlenme Satın Al hizmetlerinden faydalanılması.
  • Hesabınızı sürekli olarak aktif bir biçimde kullanın.
  • İçeriklerinizi sürekli farklı değil takipçilerinizin ilgi alanına göre paylaşın.
  • İçerik açıklamalarınızı özgün ve ilgi çekici yazın.

Bu işlemleri tamamladıktan hemen sonra etkileşiminiz yavaştan artmaya başlayacaktır ve kısa süre içerisinde milyonlara ulaşabilme şansınız artacaktır.

Instagram Keşfete Düşürecek Hastaglar [#]

Instagram içerikleri için birçok sosyal medya etiketi bulunmaktadır. Hastag olarak adlandırılan etiketin görsel sembolü [#] olarak kullanılır. Hastag kullanımı oldukça önemli ve etkilidir. Örneğin bir kullanıcı komik bir video izlemek istiyor ise #komik yazarak aratabilir ve siz bu etiketi kullanmışsanız sizin içeriğinizi o şekilde de bulabilir ve etkileşim sağlayabilir.

  1. #kesfett
  2. #kesfetteyizz
  3. #keşfetteyiz
  4. #benionecikar
  5. #keşfetteyim
  6. #keşfettengelenlertakipetsin
  7. #keşfet
  8. #kesfettengelenler
  9. #kesfetteyim
  10. #kesfetteyiz

Leave a Reply

Exit mobile version