Menu
in

Passionis Ne Demek

PASSİONİS NE DEMEK

Passionis kelime anlamı olarak tutku anlamına gelir. Passionis Ne Demek sorusuna verilebilecek diğer cevaplar ise hırslı ve tutkulu olmak, güçlü duyguyla bağlanmak, kendini kaptırmak gibi anlamlara da geldiğidir. Bir kişinin bir başkasına ya da başka herhangi bir şeye duyduğu aşırı sahiplenme duygusudur. Birçok kişinin yaşadığı bu duygu daha çok aşkı simgeliyor. Birbirine delice âşık olan iki kişinin birbirlerini sahiplenip, aşırı yoğun duygular hissetmesi tutkuyu ortaya çıkarır.

Passionis Kelimesi Türkçe Midir?

Köken olarak İngilizce bir kelime olan Passionis aşırı bağlılık anlamında kullanılıyor. Türkçede karşılığı hırs, tutku olan bu kelime son zamanlarda çok fazla kullanılır oldu. Öncelerde bu kelime kullanılmaz iken geçtiğimiz yıllarda TV dizisi olarak yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle ilgi çekip kullanılmaya başlanmıştır. Bu kelimeyi dizide duyan herkes Passionis Ne Demek merak etmiştir.

Kadın Ve Erkeklerde Tutku (Passionis)

Erkekler de kadınlar da kendilerine iyi geleceğini düşündükleri kişileri hayatında ister. Birbirlerine uygun kişileri bulduğunda kadın da erkek de aşk yaşayabilir. Kadın erkek ilişkisi arasında dürüstlük, saygı, güven gibi duygular istendiği gibi aşk ve tutku da büyük oranda isteniyor. Çünkü aşkın tutku duygusunu beraberinde getirdiği aşikardır. Bu güzel duygunun İngilizce karşılığı olan Passionis Ne Demek tam anlamıyla araştırılıyor. Bu kelimenin öğrenilmesi birçok sosyal medya hesabında da kullanıcı adı olarak belirlenerek ilgi çekilmesi amaçlanmıştır.

Leave a Reply

Exit mobile version