Menu
in

Risk Almadan Para Kazanmak İçin Deneyebileceğiniz 3 Yol

Günümüzde herkesin bir miktar da olsa paraya ihtiyacı oluyor. Ancak herkes para kazanmak için bir miktar riski kaldırabilecek bir bünyeye sahip değil. Ancak dünyada hiçbir risk almadan para kazanabileceğiniz yöntemler de bulunuyor, tabi bunlar için bir miktar sermaye gerekiyor. Bazıları için tabi sermaye gerekmiyor ancak bunlarda da emek vermek zorunda kalıyorsunuz, hazırsanız hemen listeye geçelim, işte risk almadan para kazanmak için deneyebileceğiniz 3 yol

 

Vadeli Mevduat

Dünyanın her yerinde bulunan ve kesinlikle kazanmak için risk almanız gerekmeyen bir yatırım aracıdır. Vadeli mevduat ile para kazanmak için yapmanız gereken tek şey, bankaya gitmek ve vadeli mevduat hesabı açtırmak ve buna bağlı olarak elinizde bulunan bir miktar sermayeyi bankaya yatırmak olacaktır. Bu şekilde sizlerde risksiz bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. Vadeli mevduat açtırıp para yatırdıktan sonra, yatırdığınız miktara bağlı olarak bir kazanç elde etmektesiniz, söz konusu kazanç her halükarda değişken olabiliyor. Bankaların verdiği faiz oranları 32 günlük vade için %6 ile %9,5 arasındadır. Buna bağlı olarak 10 bin TL’ yi bankaya yatırmanız halinde aylık alabileceğiniz faiz miktarı 70 TL civarında olacaktır. Sizlerde 10 bin TL’ yi risksiz bir şekilde değerlendirerek para kazanmak istiyorsanız vadeli mevduatı tercih edin.

 

Yatırım Fonları

Yatırım fonlarının çok büyük bir kısmı riskli yatırım araçları olsa da, borçlanma araçları ve para piyasasına bağlı olan fonlar risksiz bir şekilde kazanç vadediyorlar. Buna bağlı olarak yatırım fonlarından elde edeceğiniz getiri, ortalama vadeli mevduat faiz getirisinden bir miktar daha fazla oluyor. 10 bin TL para piyasası veya borçlanma araçları fonlarında değerlendirildiği takdirde 10 bin TL için ayda 75 ile 80 TL arası getiri elde etmek mümkün oluyor.

 

İnternetten Satış Yapmak (Dropshipping)

Herhangi bir para yatırımına ihtiyaç duyulmayan dropshipping ile para kazanma yönteminde, gitti gidiyor veya N11 gibi e ticaret pazar yerlerinde mağazanızı kuruyor ve tedarikçiniz den ürün bilgilerini topluyorsunuz. Tedarikçiniz piyasa satış fiyatının ortalama %20-30 altında size satıyor, sipariş geldikçe siparişi alıyor ve müşteriye gönderiyorsunuz, bu şekilde risksiz para kazanmak mümkün hale geliyor. Bugüne kadar dropshipping yöntemi ile milyoner olan çok fazla insan var, belki de bunlardan biri siz olacaksınız.

Leave a Reply

Exit mobile version