in

Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder

Erkeklerin kadınlara göre duygularını daha zor ifade ettiğini biliyoruz. Aslında içinde fırtınalar koparken, bunu karşı tarafa küçük mesajlar halinde ulaştırmaya çalışan erkekler maalesef çoğunlukta. Bu durumda biz kadınlar olarak erkekleri anlama çabasına düşüyoruz. Her bir hareketin aslında ne demek olduğunu çözmek hayli zor oluyor. Bunun için erkekleri biraz tanımak ve onları anlayabilmek gerekiyor. Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder? Onları hangi hareketli ele verir. Konuşarak kendini ifade edemeyen erkeklerin aslında hareketleriyle çok şeyler anlattığını biliyoruz. İşte o duygular ve sonuçlarında ortaya çıkan o hareketler;

İçerik Tablosu

Çekingen bakışlar

Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder diyorsanız bakışlara dikkat etmelisiniz. Hoşlanan bir erkek bakışlarıyla bunu ele verecektir. Gerçekten hoşlanan bir erkek çekingen bakışlara sahiptir. Karşınızdaki erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını test edebilmek için bakışlarınızı uzun süre ona dikin. Eğer çok kısa süre sonra bakışlarını çekiyorsa doğru yoldasınız demektir.

Sizinle ilgili meraklı sorular

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa sizi yakından tanımak isteyecektir. Bunu yapabilmenin en iyi yolu da size birçok farklı konuda birçok soru sormak olacaktır. Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder diyorsanız size sorulan sorulara dikkat edin. Aileniz, işiniz, hobileriniz, arkadaşlarınız ve çok daha fazlasını merak eden bir erkek varsa karşınızda sizden çok hoşlandığından emin olabilirsiniz.

İltifat dolu cümleler

İltifat etmek her erkeğin yapabileceği bir şey değildir. Sadece dışa dönük ve kendine güvenen erkekler hoşlandığı kadını iltifatları ile etkilemeye çalışırlar. Bu tür erkekler sizinle yaptıkları her konuşmada, cümlelerin arasına sizi mutlu edecek iltifatlar sıkıştırırlar. Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder diyorsanız iltifatların sıklığına dikkat edebilirsiniz. Erkekler burada kendini ele verecektir.

Sizin olduğunuz ortamda konuşamamak

Eğer karşınızdaki erkeğin içe dönük bir yapısı varsa, kendi arkadaşları ile çok güzel sohbet ediyorken siz ortama girdiğinizde süt dökmüş kedi gibi olacaktır. Erkekler hoşlandığı kıza duygularını nasıl belli eder diyorsanız, onun siz varken nasıl davrandığını anlamaya çalışın. Eğer arkadaşları onun içe dönük ve utangaç olduğunu söylüyorsa bu sizin için önemli bir mesajdır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments