in

Saç Arasına Renk Atma

SAÇ ARASINA RENK ATMA

Saç arasına renk attırma, saçlarının renginden sıkılan ama tamamını boyamak da istemeyen her kadın için mükemmel bir yöntemdir. Saçlarınızın doğal rengini bozmadan size en uygun rengi seçerek basit işlemlerle saçınıza renk veya ışıltı atabilirsiniz. İster düz, iste kıvırcık isterse de dalgalı saç olsun, saçların arasına renk attırma her tip saça ve yaşa çok yakışan bir işlemdir.

Kendinde ufak bir değişiklik isteyenler için saç arasına renk attırma sizi aynalara aşık edecek bir hale getirecektir eminiz! Hem fiziksel olarak iyi görünmek hem de psikolojik olarak değişlik yapmanın verdiği mutlulukta kendinizi daha iyi hissetmek için saç aralarına renk attırmak ideal bir seçim olacaktır.

SİZE HANGİ RENK SAÇ YAKIŞIR?

Özellikle son dönemlerde tek renk saç renkleri sıkıcı ve iç karartıcı gözükebiliyor. Yeni trendlere uyum sağlamak için renkli saçlar büyük bir nimet. Bu noktada saçlarının arasına renk attırmak isteyen kadınların öncelikle kendisine hangi renklerin yakışacağını bilmesi çok önemlidir. Bunu ten ve saç renginize bakarak az çok kestirebilirsiniz. Hatta, daha kesin bir uygulama isteyenler iç bileklerinde bulunan damar renklerinden kendilerine hangi saç renginin yakışacağını anlayabilir. Eğer damarlarınız mavi görünüyorsa soğuk, yeşil görünüyorsa sıcak bir alt tona sahipsiniz demektir. Buna göre makyaj yaparken ve saçınızı renklendirirken bu taktiği kullanabilirsiniz. Eğer soğuk alt tonluysanız maviler, kırmızılar, lacivertler, koyu morlar hatta kar beyazları saçlarınızın arasına çok yakışacaktır. Eğer sıcak bir alt tona sahip iseniz de, sarı, turuncu, pembe, yeşil, lila gibi renkler sizin için mükemmel olacaktır.

Ten renginize göre kendinize en uygun saç rengini seçtiğinize göre sıra saçınızın arasına renk atmakta! Bunu isterseniz kuaför yardımıyla isterseniz evde kendiniz yapabilirsiniz. Hazır kutu boyaları kullanarak saçlarınızın arasına kalıcı renkler atabileceğiniz gibi son dönemlerde oldukça popüler olan geçici saç sprey boyalarını kullanarak da saçınıza size yakışacak tatlı mı tatlı renkler atabilirsiniz. Değişikliğin size çok yakışacağından eminiz, umarız bu yazıda sizlere verdiğimiz bilgiler eşliğinizde kendiniz için en doğru rengi ve saçı seçebilirsiniz. Şimdiden keyifli renklenmeler!

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments