in

Boyalı saçlar için şampuan önerisi

Boyalı saçlar normal saçlara göre her zaman daha yoğun ve farklı bakımlar istiyor. Saçın yapısını bozan ve yıpratan kimyasallardan oluşan saç boyalarının açmış olduğu hasarları onarabilmek ve aynı zamanda boyaların daha uzun süre kalıcı olmalarını sağlamak için bazı bakımlar yapmak gerekiyor. Bunun için en basit ve ilk adım olarak boyalı saçlar için üretilmiş olan özel şampuanları kullanmak geliyor. Daha önce birçok farklı markanın boyalı saçlar için üretmiş olduğu ürünleri kullanan kişilerin yorumlarından yola çıkarak saçınız için en uygun olan şampuanı alabilirsiniz. Boyalı saçlar için şampuan önerisi isteyen kadınlara bizim de bazı tavsiyelerimiz olacak.

İçerik Tablosu

Bugüne kadar hem klinik testlerle kanıtlanmış, hem de kullanıcıların tavsiyelerinden yola çıkarak işte en çok tercih edilen boyalı saçlar için şampuan önerisi;

L’ Oreal Professionel Vitamino Color Renk Koruyu Şampuan

Sektörde saç ve saç bakımı denildiğinde akla ilk gelen markalardan birisi L’Oreal olarak biliniyor. Her tür saç için özel olarak üretilmiş olan tüm saç bakım ürünler profeysone alanda da oldukça sık kullanılıyor. L’Oreal ürünleri arasında yer alan Vitamino Color şampuanı boyalı saçlar için özel olarak üretiliyor. Saç renginizi sabitleyen ve boya rengini ve canlılığını uzun süre koruyan bir yapıya sahip olan bu ürün aynı zamanda yumuşaklık ve parlaklık veriyor. Oldukça hoş bir kokuya sahip olan bu ürün e vitamini içeriği ile saçlara bakım yapıyor.

Elidor Renk Koruyu Şampuan

Profesyonel saç bakım ürünleri denildiğinde en çok bilinen bir diğer marka da Elidor markasıdır. Boyalı saçlar için şampuan önerisi denildiğinde birçok kullanıcı bu markaya ait ürünleri tavsiye ediyor. Hem uygun fiyatlı olması hem de kaliteli ürünlere sahip olması onu bir dünya markası yapıyor. Boyalı saçlar için çıkarmış olduğu ürünler saçlarınıza derinlemesine bakım yapıyor. Ve aynı zamanda saç rengini korumaya alıyor.

Glıss Ultımate Color Renk Koruyu Şampuan

Glıss marka boyalı saçlar için üretmiş olduğu ürünler onarıcı serum ve UV filtresi içeriyor. Bu özelliği sayesinde bu ürünler özellikle boyalı ve röfleli saçların ihtiyacı olan vitaminleri sağlıyor. Ve düzenli bir kullanım sonunda saç renginizi 10 haftaya kadar korumaya alıyor. Saç bakım özelliği ile parlak ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Pantene Renk Koruyu Şampuan

Boyalı saçlar için şampuan önerisi denildiğinde birçok kadının aklına ilk gelen ürünlerden birisi de Pantene renk koruyucu şampuanlar oluyor. Bu ürünler saçlarınızın rengini uzun süre koruyor ve aynı zamanda içerdiği vitaminlerle saçlarınıza bakım yapıyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments