in

Yaşlı erkek genç kadın ilişkisi

Çok sık karşılaştığımız ilişki türlerinden birisi de yaşlı erkek genç kadın ilişkileridir. Bu tür ilişkilerin altında çoğunlukla erkeklerin hem maddi hem de manevi olarak önemli bir güce sahip olmaları yatıyor. Kadınlar güç ve mevki sahibi olan olgun erkeklere kalbini kaptırırken, yaşlanmak istemeyen erkekler kendilerini iyi hissetmek için genç kadınlarla ilişki yaşıyor. Yaşlı erkek genç kadın ilişkisi iyi idare edildiği şartlarda oldukça sağlıklı ve yaşanabilir olabiliyor. Ancak bazı durumlarda da çok acı verici olabiliyor.

Kadın açısından yaşlı erkek genç kadın ilişkisi

Çok eski dönemlerden bu yana kadınlar korunma duygusuna ve güvenliğe çok önem veriyor. Bu nedenle her zaman sırtını dayayabileceği güçlü erkeklere ihtiyaç duyuyor. Genç kadınlar kendinden büyük erkeklerle bir ilişki yaşarken aşktan önce onun sahip olduğu güç, mevki ve maddiyatı ön planda tutuyor. Yaşlı erkeğin sahip oldukları onu bir adım öne çıkarıyor ve bu özellikler kadınların kalbini çalmayı başarıyor. Kadınlara kendisinden yüksek erkekler bu ihtiyaçlardan dolayı çekici gelebiliyor. Aynı zamanda baba özlemi ve sahiplenilme duygusu kadınları tetikleyen çok önemli detaylardır.

Bazı kadınlar için statü çok önemlidir. Ve birlikte olduğu erkeğin sahip olduğu statü ile toplumda yer edinme ihtiyacı kadınlar için yaş farkını ortadan kaldırabilir.

Kadınlar kendilerinde yaşça büyük erkeklerden her zaman daha çok hoşlanırlar. Çünkü belirli bir yaşın üzerine gelmiş olan erkekler artık neyi ne zaman ve ne kadar düşünmesi gerektiğini çok iyi bilir. Kendi duygularını en iyi şekilde ifade edebilir. empati yetisi çok daha fazla olan olgun erkekler karşısındaki kadının da duygularını çok daha iyi kavrar. Bir kadına nasıl hitap edilmesini bilen, karşısındaki kadını olduğu gibi kabul edebilen olgun erkekler kadınların kalbini çalmayı da başarabilirler. Tüm bu detaylara bakıldığında yaşlı erkek genç kadın ilişkisi olabilir bir durumdur.

Yaşlı erkek genç kadın ilişkisinin olumsuz yönleri

Yaşlı erkek genç kadın ilişkisi ilk başlarda çok cazip ve olabilir gelse de zamanla en kolay yıpranan ilişki türlerindendir. Bir süre sonra erkeğin olgunluğu ve kadının çocukluğu bir çatışma içerisine girecektir. Ve bu durum her iki tarafa da acı verecektir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments