in

 Seven Erkek Ayrılığa Ne Kadar Dayanır?

 Seven Erkek Ayrılığa Ne Kadar Dayanır?

Günümüzde ilişkiler çok çabuk bir şekilde tüketilebiliyor. Bunun en önemli nedeni de insanların birbirleri ile sürekli olarak iletişim kurma şanslarının olmasıdır. Çok daha eski zamanlarda ilişkiler çok daha kıymetliydi. Çünkü insanlar birbirlerini daha az görebiliyor daha az konuşabiliyor ve zaman geçirebiliyordu. Böyle olunca da çok daha sağlıklı iletişim kuruluyordu. Şimdi ise insanların sosyal medya üzerinden ve telefon ile sürekli olarak iletişim halinde olması ilişkilerin çok çabuk bir şekilde yıpranmasına neden olur.Birçok ilişki kısa sürede sona erer. Sonrasında ise karşılıklı olarak birbirlerinin düşüncelerini merak etmeye başlarlar. Özellikle de kadınlar seven erkek ayrılığa ne kadar dayanır veya dayanabilir mi diye düşünür.

Ancak bu konuda herhangi bir genelleme yapmak çok da doğru değildir. Erkekler veya kadınlar ayrılığa dayanır veya dayanamaz diye bir söylem yanlış olur. Bu durum karşımızdaki kişinin karakter özelliklerine bağlıdır. Ancak şöyle bir durum vardır ki eğer bir kişi karşısındaki kişiyi gerçekten seviyorsa onunla ayrı kalmaya dayanamaz.

Tabii ki ayrılık sebebi ve aranızda geçenlerde bu durumu etkiler. Normal bir ayrılık yaşadıysanız birbirinizde affedilemeyecek izler bırakmadıysanız ve aslında konuşarak çözebilecek problemlerse seven bir erkek mutlaka yeniden sevdiği kadınla iletişim kurmak ister. Ancak yaşanan sorunlar büyükse ve herhangi bir çözüme kavuşmayacaksa bir erkek ne kadar severse sevsin artık o kişiden uzak durmaya çalışır ve artık o kişiyle iletişim kurmamaya özen gösterir.

Bu nedenle de sevmek veya sevmemek aslında ilişkilerde her hatayı kabul etmeyi gerektirmez. Erkeklerde de bu durum aynen bu şekildedir. Eğer problemlerin konuşularak halledileceğini düşünüyorsa veya hatanın kendisinde olduğunu biliyorsa mutlaka ayrılığa dayanamaz ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışır.

Ancak her durumda erkekler adım atmak veya özür dilemek durumunda da değildir. Kadınların haksız olduğu yerlerde de erkekler kadınlardan böyle bir adım bekler. Bu nedenle ilişkilerde seven erkek ayrılığa ne kadar dayanır veya dayanabilir mi gibi bir durum söz konusu değildir. Tamamen sevdiğiniz kişiye ilişkinize ve karakterinize bağlı olarak değişim gösterir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments