in

Diyette Noodle Yenir Mi? Zararı Olur Mu?

Diyette Noodle Yenir Mi?

Çoğumuz sağlıklı beslenmek istiyoruz. Sağlıklı beslenme arzusunun altında da elbette sağlıklı bir bedene sahip olmak yatıyor. Sonuçta böylece hayatımız çok daha iyi olabiliyor. Sağlıklı beslenmeye, sağlıklı bir bedene sahip olmak istediğimizde de karşınıza belirli durumlar çıkıyor. Mesela eğer diyete giriyorsak bazı besinleri artık tüketemiyoruz. Bununla ilgili birçok da soru soruluyor. Bunlardan biri de diyette noodle yenir mi sorusu.

İçerik Tablosu

Diyette noodle yenir mi şeklinde olan soruları aslında noodle severler soruyor.  Çünkü noodle sevenler, bunu bir bağımlılık aşamasında seviyor. Genel olarak da tüketimini de bu şekilde sağlıyorlar. Ama yine de diyette kesinlikle noodle yenmesi doğru değil. Bakıldığında hiçbir besin için kesin olarak yasak denmese de yenmesi sağlık açısından da uygun değil.

Diyette Noodle Yersem Diyetim Bozulur Mu?

Her birimizin ortak kaygısı diyetimizin bozulması. Ama aslında diyet bozulması diye bir tabir bile yok. Bu sadece bizim uydurmamız. Diyet yaparken bazı şeyler tüketmemiz doğru değil ama süreklilik sağlamak çok daha önemli. Bu yüzden de aslında uyum daha da ön planda. Sürekli olarak devamlılık sağlamak daha geçerli bir hamle.

Buna bakıldığında da diyette noodle yenir mi sorusunun da cevabı belli. Eğer isterseniz, çok seviyorsanız uzun aralıklar ile tüketim sağlayabilirsiniz. Ancak hem kalori olarak hem de sağlık bakımından oldukça negatif bir yiyecektir.

Diyetteyken Noodle Yersem Zayıflayabilir Miyim?

Diyet yapanların en büyük isteyi istediklerini yiyebilmek. İstediğinizi yiyerek kilo vermeniz de aslında mümkün. Çünkü kilo vermenin asıl mantığı kalori açığı oluşturmak. Ancak bu durum, sadece kilo vermenize yol açar. Eğer sağlığınızı düşünerek kilo vermek istiyorsanız bu önerilmez. Sizin için gerekli olan şey, az kalorili ama enerji veren besinler seçmenizdir. Noodle da bunların içinde değildir.

Genelde bakıldığında diyet arasında kaçamaklar yapılsa da noodle tüketmemeniz gerekir. Çünkü hem paket ürün olması hem de içerisinde kullanılan soslar sağlıklı beslenmeye uygun değildir. Sizin için de aslında vazgeçilmesi gereken bir alışkanlık olduğunu söyleyebiliriz. Sağlıklı olmak istiyorsanız şayet sağlıklı tercihler yapmalısınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments