in

Erkek Sevgiliye Lakaplar, Ne lakap takılır

Erkek Sevgiliye Lakaplar

Bireyler ilişkilerinde her zaman farklı bir heyecan arar. Bu heyecanı yakalamanın en önemli yollarından biri de ilişkiye farklı bir hava katmaya gayret göstermektir. İlişkiye farklı bir hava katmak ilişkiyi monotonluktan çıkarır. Bireyler özellikle ilişkilerinde sevdikleri insan tarafından rehbere farklı bir şekilde kaydedilmek ve farklı bir şekilde anılmak ister. Burada da devreye erkek sevgiliye lakaplar bulmak girer. Bilindiği gibi kadınlardan farklı olarak erkeklerin kendilerine özgü bir takım özellikleri bulunur. Örneğin bazı erkekler futbola çok meraklı iken bazıları da arabaları çok sever. Bu durumda ilişkiyi monotonluktan çıkarmak ve sıkıcılıktan kurtarmak için genellikle kadınlar erkek sevgiliye lakaplar takar. Bu lakaplar sevecen lakapları olduğu gibi espri kalitesini ortaya koyan lakaplarda olabilir.

İçerik Tablosu

Erkek sevgiliye lakap bulmak için onu iyi tanıyın

Erkek sevgiliye lakap bulmak için öncelikle bireylerin muhatapları olan kişiyi yakından tanımaları gerekir. Bu tanıma sürecinin ardından karşıdaki kişinin özelliklerini yakından yansıtan bir lakap bulmak önem arz. Erkek sevgiliye lakaplar bulurken dikkat edilmesi gereken en önemli şey kırıcı ve kaba olmamaktır. Çünkü ilişkiyi monotonluktan çıkarıp daha seveceksin hale getirmeye çalışırken kırıcı ve kaba lakaplar kullanmak ulaşılmak istenen hedefe oldukça uzak olacaktır. Bu yüzden özellikle bireylerin fiziksel eksiklikleri, aile unsurları, eğitim düzeyi, ekonomik düzeyi ve yaşamı boyunca değiştirme şansının olmayacağı bir takım özelliklerine ilişkin lakap takmak komik olmaktan ve şirin olmaktan ziyade kırıcı ve itici olacaktır.

Erkek sevgiliye lakaplar takarken dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır

Genel anlamda kadınların daha kırılgan ve daha narin oldukları ifade edilse de erkeklerde ansızın küçük şeylere darılabilme özelliğine sahiptir. Bu yüzden bireyler özellikle erkek arkadaşlarına erkek sevgililerine lakap takarken daha dikkatli ve özenli olmalıdırlar. Takılan lakabın bireyin fiziksel özellikleri veya kendi çabasıyla değiştiremeyeceği unsurları içermemesi gerekmektedir. Öte yandan takılan lakap kırıcı olmamalı ve bireyin ailesi ile ilgili bir takım ithamlarda bulundurulmamalıdır. Lakap takarken bu gibi özelliklere dikkat etmek ilişkinin herhangi bir çatışma ile karşılaşma olmasına olanak sağlar.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments