in

Bişektomi Yaptıranlar

Her geçen gün estetik konusunda yeni uygulamalar çıkıyor. Kadın ve erkekler cinsiyet ayrımı gözetmeksizin fiziksel olarak kusursuz görünebilmek için farklı birçok estetik operasyona başvuruyor. Özellikle yüz bölgesine yapılan estetik operasyonlar her geçen gün büyük bir ilgi görüyor. Son dönemlerde ise bişektomi yaptıranlar hayli ilgi çekiyor. Hollywood yanak olarak bilinen bu operasyon yüzünde altın oran isteyen ve daha keskin yüz hatlarına sahip olmayı hedefleyen kadın ve erkeklerin tercihi oluyor.

Bişektomi hakkında merak edilenler

Bişektomi yaptıranlar bu operasyondan memnun kaldığını ifade ettikçe bişektomi hakkında merak edilenler de artıyor. Bu operasyonun ne olduğu ve ne için yapıldığı konusunda sürekli araştırma yapılıyor.

Bişektomi operasyonu yüzün güzel bir görünüm kazanabilmesi için yanak yağlarının aldırılmasına verilen isimdir. Bu operasyon gençlik üçgeni olarak bilinen yüz hatları için yapılmaktadır. Elmacık kemikleri ile çene arasında ters üçgen görünümüne kavuşturmaktadır. Altın oran yakalamak için kullanılan bu yöntem sayesinde yüz hatları çok daha çekici ve genç bir görünüm elde eder.

Bişektomi kimler için uygundur

Bişektomi yaptıranlar kadın ve erkeklerin başvurduğu operasyonlardır. 25 yaşını doldurmuş olan tüm bireyler için uygulanabilmektedir. Bu operasyon sonucunda kişilerin yüz hatlarına V harfi görünümü kazandırılmaktadır. Bunu elde edebilmek için çoğunlukla U ve kare yüz hatlarına sahip olan kişiler tercih etmektedir.

Bişektomi operasyonunda yanaklarda oluşan fazla yağlanmalar alınır. Tombul yanaklara sahip olanlar ve bu nedenle belirgin yüz hatları taşımayanlar daha keskin hatlar için bişektomi yaptırıyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments