in

İkizler Burcu Nasıl Anne Olur

 

 İkizler, anne olmak için yaratılmamıştır. Anne olmak için acele etmeyen bir burç. Onun düşüncesinde iyi bir anne olabilmek için öncelikle kendisini iyi yetiştirmek ister. Hayatta her zaman idealleri ve gerçekleştirmek istedikleri vardır. Bu istekleri gerçekleştirmeden, hayatını rayına oturtmadan anne olursa kendini yetersiz ve eksik hissetmekten korkar. Erken yaşta anne olan ikizlerde elbette ki vardır. Bu ikizler anneleri ise bilirler ki çocukları ile birlikte büyüyeceklerdir. Hem çalışacak hem de kendi hayatlarını çocukları ile birlikte güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. İkizler anne olursa, çocukları ile arkadaş gibi olurlar. Çocuklarından öğrendikleri şeylere değer verirler. Çocuklarının bilgili ve sosyal bir şekilde büyümeleri için ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya çalışırlar. Güler yüzlü ve sevecen bir annedir onlar. Çocuklarını yargılamak yerine dinlemeyi tercih ederler. Onlarla konuşarak iyi bir iletişim kurmayı amaçlarlar. Çocukları şanslıdır. Zeki, anlayışlı ve empati sahibi bir anneleri vardır.

 

İkizler Anneleri Duygusal mıdır?

 

 İkizler anneleri duygusaldır. Bu duygusallıklarını ise her zaman tam olarak gösteremez ve çocuklarına hissettiremezler. Arkadaşça davranırken, çocuklarının şımarmasından ve aralarındaki saygı ilişkisini korumak için fazla esnek davranmaktan zaman zaman korkarlar. Bu korku onları bazen çok otoriter ve mantık ekseninde hareket etmeye zorlayacaktır. Dengeleri kurmakta bir ikizler anne zorlanır. Otoriter tavırları ise çocuklarının onları yanlış anlamaları ve yargılamalarına yol açabilir. İkizler genel olarak duygusal iniş çıkışları olan bir astroloji kraliçesidir. Bu ruhsal değişimler, çocuklarının onları bazen dengesiz olarak değerlendirmelerine yol açabilir. Kendilerini iyi ifade ettiklerinden bu sorunların üstesinden kolaylıkla geleceklerdir. İletişimleri kuvvetli ve doğal tavırları olan konuşkan ikizler anneleri için çocuğunun mutluluğu ve psikolojisi her şeyden daha önemlidir.

 

İkizler Anneleri Hiç Yaşlanmaz mı? 

 

 İkizler anneleri, biyonik değildir. Robot değillerdir. Sihirli güçleri yoktur. Son derece dinamik olduklarından, kaç yaşında olurlarsa olsunlar yaşlarını göstermezler. İnsanlar ” Ne kadar gençsiniz! ” diyerek hayatlarının her döneminde onları mutlu hissettireceklerdir. Çocukları için iyi bir anne, iyi bir arkadaştırlar. Her zamanda genç olarak kalacaklardır. Bakımlı ve yerine göre giyinen bu güzel anneler, genç ve çocuksu ruhları ile gençliğin iksirini bulup içmiş gibilerdir.

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments