Menu
in

Balık Burcu Neden Korkar

Balık burcu hayatını akışa bırakmayı sever, belirli kalıplara sığdırılmamayı isterler. Sürekli raporlama gerektiren, belirli süre kısıtı olan işlerle karşı karşıya kalmaktan korkarlar. Belirli kalıplara sığdırılmaya çalışılması, zamanla yarışmaya maruz bırakılması bu burç için en büyük korkulardandır.

 

 Hayal dünyasında yaşamaları ve iyimser olmalarından kaynaklanan korku durumu neden ortaya çıkar?

 

 Kendi hayal dünyaları olan; dünyaya ve insanlara bakışı merhamet dolu, iyi yönde olan ve hayatlarına bu şekilde devam etmekten son derece mutlu olan balık burcu hayatın gösterdiği acı gerçeklerle karşılaşmaktan kaçınırlar çünkü bu durum hassas bir burç oldukları için korkutacaktır ve son derece mutsuz edecektir.

 

 Çaresiz kalacakları durumlar yaşamaktan da uzak dururlar, mümkün olduğunca problem yaratacak şeylerden kaçınırlar.

  Para ne kadar önemli olabilir ki hassas kalpli balık burcu için?

 

 Parasız kalmak da en büyük korkuları arasındadır çünkü parasızlığın verdiği yoksunluk, kendilerini kısıtlamak zorunda kalacakları için aslında kısıtlanma korkusundan kaynaklanan bir korkudur.

 

 Yalnızlık balık burcu için çok acıdır.

 

 Duygusal, hassas yapısı ile bildiğimiz bu burç yalnızlığı sevmez. Yanında duygularını paylaşacağı bir partnerinin olmayışı da korkutur. Sevgi dolu olan balık burcu sevgisiz kalmaktan da korkar.

 

 Güven sorunu herkes için genel bir sorunken, balık burcu için ne kadar korkutucudur?

 

 İlişkilerini en zirvede yaşadıkları için güven problemi kabusları olacaktır.

 

 Fazla sorumluluk almak bir burcun korkusu olabilir mi?

 

 Hayallerde yaşayan, hiçbir şeyi yeteri kadar ciddiye almayan balıklar fazla sorumluluk almaktan korkarlar.

 

 Kendilerini yeterince ifade edememeleri nasıl sorunlar yaşatır?

 

 Duygusal yapısı olsa da kafalarında aslında birçok fikre sahiptirler. Fikirlerine olumlu olumsuz dönüşler alması çok umurunda olmasa da fikrine meydan okunması korkutur, çünkü burada kendini yeterince ifade edememekten korkar. Ön planda olmak, göz önünde yaşamak balık burcu için korkutucu olan şeyler arasındadır. Bir kitle önünde konuşmak, sunum yapmak gibi aktivitelerden kaçınırlar. Duygusal, hassas oldukları için hem kendini hem de duygularını yeterince ifade edememek korkutucudur.

 

 Astroloji biliminin su grubundan olan balık burcunun duygusal, hayalperest yapısından dolayı bu korkuları vardır. Her burç için de karakteristik özelliklerinden doğan korkuları benzer şekilde yer alır.

Leave a Reply

Exit mobile version