Menu
in

Engelleyen Erkek Sevmiyor Mudur ?

Kadın erkek aşk ilişkilerinin başlangıç süreçlerinde yaşanan bir çok sorun bulunmaktadır. Kadın tarafından reddedilen veya olumsuz bir sonuçla karşılaşan erkek sosyal mecralarda aşık olduğunu kadın partneri engelleyebilmektedir. Eğer sizde böyle bir durum ile karşı karşıyaysanız ve engelleyen erkek sevmiyor mudur sorusunun cevabını merak ediyorsanız yazımızı okumanızda fayda var.

Engelleyen Erkek Sevmiyor Mudur ?

Kadın erkek aşk ilişkilerinde erkek partnerler çoğu zaman kişisel özelliklerine göre gururlu davranabilmektedirler. Hatta bir kadın tarafından aşk ilişkisi başlangıcında reddedildiklerinde dünyaları başlarına yıkılmaktadır. Böyle yüklü bir duygu yükünü kaldıramayan erkekler ise kaybettiklerini göstermemek amacıyla farklı yollara başvurmaktadırlar. Bunların başında gelen ve çağımızda özellikle çokça uygulanan yöntemlerden birisi sosyal mecralarda reddeden kadını engellemektir.

Engelleyen erkek bir şekilde yaşadığı bu duygu yükünü hafifletmeye bu işlemle çalışmaktadır. Engelleyen erkek seviyor mudur kısmında ise durumlar biraz karışık olabilmektedir. Engelleyen erkek gurur yaptığı için sizi halen sevmeye devam etmektedir. Öte yandan kişinin davranış biçimlerine analiz ederek yorum yapacak olursak erkeğin sizden vazgeçmesi zor görünüyor.

Diğer bir tarafta ise aşk ilişkisi yaşayacağınız erkek partneri sizi sevmiyor ve bu davranışlarınızdan rahatsızlık duyuyorsa benzer bir şekilde sizi sosyal mecralarda engelleyecektir. Eğer erkek partneriniz sizden hoşlanmıyor ve ona flörtleşme davranışlarında bulunuyorsanız, sizi engelleme olasılığı her zaman bulunacaktır.

Leave a Reply

Exit mobile version