Menu
in

Evli kadın başka erkek düşünür mü

Aldatmanın kadını erkeği yoktur. Hem kadınlar hem de erkekler özellikle evli olduğu dönemlerde eşlerini aldatabilir. Bu durum daha çok erkekler için gözlemlense de evli kadınlar da eşlerini aldatabiliyor. Evli kadın başka erkek düşünür mü, bu tür bir durum kadınlara yakışır mı diye çok sorgulansa da bu işte cinsiyet ayrımı olmuyor. Eşini aldatmak hiçbir insana yakışmıyor. Bunu kadın ya da erkek diye ayrımlamak ta çok uygun olmuyor.

Evli kadın başka erkek düşünür mü diye araştıranlar için, evet! Evli kadınlar başka erkek düşünebiliyor. Bu yanıtı aldıktan sonra önemli olan şey kadınları bu duruma iten nedenler oluyor. Evli kadınların başka bir erkeği düşünmesine neden olan olaylar ya da yaşanan duyguların ne olduğu bilimsel olarakta araştırılıyor. Ve ortaya işte bu sonuçlar çıkıyor.

İlgi eksikliği

Kadınlar yapısı gereği ilgiyi çok seviyor. Evlendiklerinde onlara deli divane aşık olan ve bir dediğini iki etmeyen eşleri zamanla bu duyguyu kaybedebiliyor. Artık zamanla bir rutine binen evliliklerde kadın önceki ilgi ve alakayı bulamayabiliyor. İşte bu ilgi eksikliği kadınlarda ruhsal bir boşluk yaratıyor. Aslında eşini seven kadınlar yalnızlıktan ve ilgisizlikten gönlünü başka bir erkeğe kaptırabiliyor. Evli kadın başka erkek düşünür mü diye soranlar aslında daha çok eşi tarafından ilgi duyulmayan kadınların bunu yaptığını bilmelisiniz.

Sevgi eksikliği

Maalesef toplumumuzda görücü usulü ile ya da askı ile evlilikler çok yapılıyor. Her ne kadar eski de kalmış olsa da hala bunu devam ettiren bazı toplum ve aileler bulunuyor. Bu durumda en çok mağdur olan taraf ise şüphesiz ki kadınlar oluyor. İstemediği ve sevmediği bir adamla baskı sonucu evlenmek zorunda olan kadınlar evliyken başka bir erkeği düşünebiliyor. Belki fiziksel olarak bir birleşme ya da yakınlaşma olmuyor ama kadının zihni sevdiği başka bir erkekle meşgul olabiliyor. Evli kadın başka erkek düşünür mü diye araştırıldığında, evlenirken eşini sevmeden ve zorla evlendirilen kadınların çoğunda bu durumla karşılaşılabiliyor.

Leave a Reply

Exit mobile version