Menu
in

İnofolic Combi Kullananlar

İNOFOLİC COMBİ KULLANANLAR

İnofolic Combi özellikle kadınlarda kullanılan bir ilaç türüdür. Bu ilaç kadınlar için gıda takviyesi ya da vitamin desteği için kullanılıyor. Doktor tavsiyesi ile kullanılması gereken ilaç tavsiye edilenden fazla tüketilmemelidir. Inofolic Combi Kullananlar genel olarak bebek düşünen hamilelik için kendisini hazırlayan anne adaylarıdır. Bu ilaç vücudun ihtiyacı olan protein desteğini sağlayarak metabolizmanın sağlıklı bir şekilde çalışmasına imkân veriyor. Hamile bayanların yanı sıra polikistik over tedavisinde de yine kullanılan bir ilaçtır.

 

İnofolic Combi İlacının Yan Etkileri Nelerdir?

Ek gıda desteği olarak kullanılan ilacın genel olarak çok fazla yan etkisi bulunmuyor. Günde normal kullanımı 2 kapsül olan ilacın fazla kullanılması durumunda bazı anormallikler olabiliyor. İnofolic Combi Kullananlar ilacı mümkünse aç karnına bol su ile tüketmelidir. Günlük dozun üzerinde alan ilaç kullanıcıları kişiye göre değişkenlik gösteren yan etkilere maruz kalabiliyor. İlacı kullanan bazı kadınlar ilacın ciddi yorgunluk hali ve halsizlik yaptığını söylüyor.

 

İnofolic Combi Ne İçin Kullanılır?

inofolic Combi doktor tavsiyesi ile hamile kalmak isteyen bayanlarda vücudun gerekli vitamin ihtiyacının giderilmesi için kullanılıyor. Aşılama öncesinde de hamile kalamayan bayanlar için doktorların öneri olarak sunduğu bir ilaçtır. Vücudun direncinin artması, gerekli enerjinin kazandırılması için bu ilaç kullanılıyor. İnofolic Combi Kullananlar ilacın kesinlikle fayda sağladığını onaylıyor. Jinekoloji uzmanlarının çoğunlukla önerdiği bu ilacı doktor kontrolü dışında kullanmanın sakıncalı olabileceğinden söz ediyor.

Leave a Reply

Exit mobile version