Menu
in

Mantar sotenin yanına ne gider

Mantar sote eğer et ile yapıyorsanız ana yemek olurken, sade olarak hazırlıyorsanız çok lezzetli bir garnitür olacaktır. Aslında hazırladığınız muhteşem lezzetli masalarda hangi konumda olmasını istiyorsanız o şekilde hazırlayabilirsiniz. Yemek istediğiniz duruma göre mantar soteyi tek ya da et ile hazırlayabilirsiniz. Peki, en lezzetli masaların gözdelerinden olan mantar sotenin yanına ne gider?

Kalabalık misafir sofralarının en özel lezzetlerinden birisi olan mantar hem hazırlanması kolay olan, hem de yanına hazırlayacağınız farklı lezzetlerle çok lezzetli yemekler sunabileceğiniz faydalı bir sebzedir. Mantar sotenin yanına ne gider diye merak edenler için aslında mantarın yanında servis edilebilecek birçok farklı alternatif sunuluyor. Sizlerde sofralarınızda mantar soteye yer veriyorsanız yanına hazırlayabileceğiniz bu güzel lezzetleri deneyebilirsiniz.

İşte mantar sotenin yanına ne gider diye soranlar için en lezzetli alternatifler;

Mantar sotenin yanına giden çorbalar

Mantar sotenin yanına ne gider diyenler için harika bir menü hazırlamak oldukça kolay. Eğer mantar soteyi et ile hazırlıyorsanız ve ana yemek olarak servis ediyorsanız yanına yakışabilecek bazı çorba tarifleri bulunuyor.

Mantara en çok yakışan köz kırmızıbiber ile muhteşem lezzetli bir köz biber çorbası hazırlayabilirsiniz. Ve mantar soteden önce bu lezzetle menünüzü zenginleştirebilirsiniz.

Eğer mantar sote ile birlikte farklı bir çorba hazırlamak istiyorsanız sarımsaklı un çorbası deneyebilirsiniz. Mantar ile sarımsağın uyumu oldukça lezzetli olacaktır. en az malzeme ve az bir efor ile sarımsaklı un çorbası hazırlayabilirsiniz. Ve öncesinde servis edebilirsiniz.

Mantar sotenin yanına giden pilavlar

Mantar sote tek başına çok lezzetli bir ana yemektir. Özellikle et ile hazırladığında sofraların en çok aranan lezzetlerindendir. Mantar sotenin yanına ne gider diye soranlar için farklı birçok pilav türü bulunuyor. Pirinç pilavı sade olarak ta hazırlanabilirken içerisine özel lezzetler katarak farklı bir lezzet arayanların damaklarına hitap edebilirsiniz. Garnitürlü pirinç pilavı mantar soteyi tamamlayan farklı lezzetlerden birisidir. Pirinç tercih etmeyenler için nohutlu ya da mercimekli bulgur pilavı ile birlikte servis edebilirsiniz. yine sarımsaklı bulgur pilavı seçeneği ile mantar soteden muhteşem bir menü oluşturabilirsiniz.

Leave a Reply

Exit mobile version