Menu
in

Saç Açıcıyla Saçlarım Turuncu Oldu

SAÇ AÇICIYLA SAÇLARIM TURUNCU OLDU

Saç insanların dış görünüşü için oldukça önemlidir. İnsanlar saçlarının şeklini ve rengini değiştirerek imaj oluşturmak isteyebilir. Özellikle kadınlar sık sık saçlarının rengini değiştirir. Kuaförler kolayca bir saça istenen şekli ve rengi verebilir. Ancak bazı kadınlar evde saçlarını boyamak isteyebilir. Evde yapılan saç boyamalarında her zaman istenen sonuç elde edilemez. Boyanacak saç eğer koyu renkli bir saç ise boyama işlemine saçı açma ile başlanmalıdır. Hele ki saçınızı sarı renge boyamak istiyorsanız saçı açarken kullanacağınız açıcı kaliteli olmalıdır. Kaliteli olmayan açıcılar kullanırsanız işlem sonunda aynaya baktığınızda Saç Açıcıyla Saçlarım Turuncu Oldu diyebilirsiniz.

Kaliteli Saç Açıcı İstenilen Sonucu Verir Mi?

Kaliteli saç açıcı kullansanız da eğer işlemi olması gerektiği gibi yapmazsanız yine de turunculuğu görebilirsiniz. Saç açıcıyla Saçlarım Turuncu Oldu dememek için işlemden sonra mor şampuan da kullanmalısınız. Mor şampuan boyalı saçların yıpranmamasını ve rengin doğru tutmasını sağlar. Saç açma işleminden sonra boyama işlemi gelir. Bu aşamada kullandığınız boyanın içine turunculuk karşıtı boya eklemeniz saçlarınızın turuncu olmasını engelleyecektir.

Turuncu saç sarı olur mu?

Saç açıcı İle Saçlarım Turuncu Oldu diyen kadınlar saçlarınız her şeyi doğru uyguladığınız halde hala turuncu kalsa bile saçınızı istediğiniz renge dönüştürebilirsiniz. Özellikle sarı rengi tutturmak çok zor olduğundan turuncu saçlarınızı, bir saç açıcı ile tekrardan açmanız gerekir. Tüm bu işlemleri yaparken saçınıza uyguladığınız kimyasalları aralıklı olarak uygulamalısınız. Eğer sık sık yani üst üste saçınıza açıcı ve boya uygularsanız saçlarınız aşırı yıprana bilir. Böyle durumlarda en doğrusu bir kuaföre gitmek ve yardım almaktır.

Leave a Reply

Exit mobile version