Menu
in ,

Sağlık Bakanlığı Şikayet Hattı

Sağlık Bakanlığı Şikayet Hattı

Sağlık Bakanlığı ülkemizin önemli kurumlarından bir tanesidir. Fakat insanların en çok şikayet ettikleri konuların olduğu bir kurumdur. Gün geçmiyor ki, Sağlık Bakanlığına farklı bir konuda şikayet gelmesin. İnsanlar günlük hayatta yaşamış oldukları pek çok uygunsuz şey için, bakanlığı arayıp şikayette bulunuyorlar. Bu durum karşısında ise, yetkililer yapılan şikayetler doğrultusunda hareket ederek, gerekli incelemeyi başlatıyorlar.

İnsan sağlığı için oldukça önemli bir kurum olan Sağlık Bakanlığı, son zamanlarda en çok koronavirüs nedeni ile şikayet alıyor. Özellikle koronavirüs tedbirlerine uymayan kurumları, restoranları ve gıda ile ilgili hizmet veren yerlerin şikayet edilmesi fazlalaşmıştır. Bu nedenle oldukça önem teşkil eden bu konu hakkında hemen hareket ederek, gerekli şikayet incelenmesi için denetleme için çalışmalar başlatılıyor.

Sağlık Bakanlığına Şikayetler Nasıl Yapılıyor?

Eğer bir vatandaş olarak uygunsuz gördüğünüz bir şeyi Sağlık Bakanlığına şikayet etmek isterseniz, bu durumu farklı şekillerde yapabilirsiniz.

Şikayet mercileri şunlardır.

  • Sağlık Bakanlığına direkt olarak telefon ile şikayette bulunmak isterseniz, 184 numarasını çevirmeniz yeterli olacaktır.
  • Ayrıyeten şikayet emek için whatsapp aracılığı ile bu işlemi yerine getirebilirsiniz. Sağlık Bakanlığının whatsapp şikayet numarası ise 0541 888 01 84’tür.

Eğer bu iki numaradan yeterli cevabı alamadığı iseniz, acil durumlar için 112 numarasını arayabilir ve bu numara aracılığı ile Sağlık Bakanlığına ulaşabilirsiniz. Eğer bu numaraya gerek kalmadan şikayetinizi iletmeniz için, aradığınız numara sonrasında belli tuşlara basmanız ve direkt olarak yetkiliye bağlanmanız gereklidir.

Leave a Reply

Exit mobile version