Menu
in

Seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek

İnsan duygularının önüne geçemiyor. Maalesef duygularınızı kontrol edemeyip arkadaş olduğunuz birine aşık olabiliyorsunuz. Ne var bunda demeyi. Siz aşık oluyorsunuz ama eğer karşınızdaki erkek sizi hala arkadaş olarak görmeye devam ediyorsa işte sorun burada başlıyor. Bu durumda hemen harekete geçmeniz gerekiyor. Seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek için bir an önce dizi plan yapıp bunları uygulamaya başlamazsanız sonu sizin için hazin oluyor.

Elbette seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek öyle kolay olmuyor. Bunun için biraz sabırlı olmak ve zamana yaymak gerekiyor. Sabırla her bir hareketinizi ölçerek ve biçerek yol aldığınızda bu işin sonunda kazanan siz oluyorsunuz. Peki seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek için ne mi yapmak gerekiyor. İşte çok önemli o ipuçları;

Kendiniz olun

Hayatın her evresinde geçerli olan altın kural burada da karşımıza çıkıyor. Seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek için kendin olmaktan vazgeçmemen gerektiğini bilerek yola çıkman gerekiyor. Kişiliğinden taviz vermeden, seni sen olduğun için sevecekse bu savaşa girmeye değer olduğunu bilmelisin.

Samimi ama aynı zamanda gizemli olun

Gizem her yolun kapısın açan önemli bir anahtardır. Arkadaş ortamında size âşık olmasını istediğiniz erkeğe karşı her zaman samimi olun. Ama çok net olmak iyi bir şey olmayacaktır. Biraz gizem yaratmak ve onun sizi düşünmesine olanak sunmak gerekiyor.

Göz teması kurun

Aşk meşk işlerinde sözlerden çok gözlerin konuştuğunu biliyoruz. Seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek için kullanacağın en önemli silahın gözlerin olacaktır. Erkeklerin göz temasından kaçamadığını ve bundan çok etkilendiğini biliyor muydunuz? Bu kozu kullanın ve sürekli onunla göz teması kurarak içine işleyin.

Ondan bir iyilik isteyin

Erkekler kendilerine ihtiyaç duyulan kahramanlar olmayı çok severler. Hiç ihtiyacınız olmasa birle aşık olduğunuz erkekten basit bir iyilik isteyin. Ona ihtiyacınızın olması çok hoşuna gidecektir.

Ona yürüyün ama koşmayın

İkili ilişkilerde yürümek tabiri artık çok sık kullanılıyor. Seni arkadaş olarak gören erkeği aşık etmek için elbette ona yürümeniz gerekiyor. Ama bu yürümeyi koşmaya çevirirseniz hiç değeriniz olmayacağını bilin. Yani ona olan ilginizi belli edin ama kendinizi çok fazla öne atmadan bunu yapın.

Leave a Reply

Exit mobile version