Menu
in

Severek ayrılan erkek davranışları nasıldır

Her ilişkinin kaderinde bir ayrılık yatıyor. Kısa ya da uzun süren bir ilişki bittiğinde kadınların davranışları klasik ve bilindik oluyor. Ancak erkek davranışları oldukça farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Yapılan bir araştırmaya göre her farklı yapıdaki erkek için ayrılık sonrası davranışlar da farklılık gösteriyor. Peki, nasıl oluyor bu severek ayrılan erkek davranışları? İşte size farklı kişilikteki erkeklerin sergilemiş olduğu ayrılık sonrası davranışlar;

Arkadaş kalabiliriz diyenler

Kadınlar için ayrılık sonrasında arkadaş kalma fikri ne kadar uzak olsa da, bu ihtimal bazı erkekler için ayrılık sonrasına dair bir seçim olabiliyor. Severek ayrılan erkek davranışları arasında yer alan arkadaş kalabiliriz mantığına göre ayrıldığı kız arkadaşı ile sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi arkadaşça zaman geçirebileceğiniz düşünüyor. Burada amaç hala çok sevdiği kızı yörüngesinden çıkarmamak oluyor. Kızın arkadaş olarak sürekli çevresinde bulunmak ve yeni aşklara yelken açmasına bir nebze de olsa mani olmak yatıyor. Ancak elbette bu düşünce erkeğin düşünmesi ya da istemesiyle aklıyor. Hiçbir kadın biten bir ilişkinin ardından ayrıldığı erkek ile arkadaş kalmayı kabul etmiyor.

Çok özledim diyenler

Severek ayrılan erkek davranışları arasında çok özledim klasiği yatıyor. Burada işleyiş hiçbir zaman değişmiyor. Ayrılık yaşanıyor, uzun bir süre bu ayrılığı atlayamayan ve hala seven erkek tam kadın hayatını bir düzene sokmuşken tek bir mesajla her şeyi alt üst edebiliyor. Kadınlar ayrılık acısını unutmuşken, artık sabahları ağlamadan uyanıyorken ve sosyal hayata dönmüşken bir anda gelen Çok Özledim mesajı ile her şeyi en başa sarabiliyor.

Ona iyi bakın diyenler

Aslında severek ayrılan erkek davranışları arasında yer alan en basit ve bayağı davranış ona iyi bakıncılardan geliyor. Ayrılık yaşanır yaşanmaz hala seven erkek tarafından tüm yakınlara, ortak tanıdıklara ve arkadaşlara bir haber yayılıyor. Eski sevgilim çok iyi bir insan, ona iyi bakın..

Bu yaklaşım kadınlar tarafından pek bayağı bulunuyor. Bu tür bir davranışta bulunan erkek zaten ilişki boyunca sanki onunla karşılaşmanız çok büyük bir şansmış gibi davranıyor.

Senin için neler yaptım diyenler

İşte hayatınızın her evresinde karşınıza çıkabilecek bir insan modeli. Ben senin için neler yaptım ama sen kıymetini bilemedimciler. Severek ayrılan erkek davranışları arasında aslında en can sıkıcı olan bu tavır içerisinde olanlardır. İlişkinim başından sonuna yaptığı her şeyi biriktirmiş ve ilişki bittiğinde tek tek sizin önünüze sunuyor. Hatta bir adım daha ileri giderek sizi nankörlükle ve değer bilmemekle suçluyor.

Leave a Reply

Exit mobile version