in ,

cd Ne Demek? cd Kimlere Denir?

cd ne demek

Hayatımızın içerisinde yer alan ve iletişim kurmamızı sağlayan dillerimizdeki kısaltmaları her zaman kullanırız. Bazı kısaltmalarda vardır ki, herkes bu kısaltmaların anlamlarını bilmeyebilir. Bu kısaltmalardan biri olan cd ifadesi ise günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılmakta. Çoğumuzun cd hakkında fikir sahibi olmadığını sayıyoruz. Eğer sizde cd ne demek bağlamında hiçbir bilginiz yoksa ve ne anlama geldiğini merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

cd Ne Demek?

cd kısaltması İngilizce’ de yer alan “crossdresser” ifadesinin kısaltılmış halidir. cd kelimesinin anlamı “karşı cinsin kıyafetlerini giyen” demektir. Yani eğer bir erkek, kadın kıyafetleri yahut bir kadın erkek kıyafetlerini giyiyorsa bu insanlar cd denir. cd ifadesi bir insanı nitelemek amacıyla kullanılırken daha çok erkekler için kullanılır.

cd ne demek

Genel anlamda cd ifadesi erkekler için kullanılmaktadır. cd ne demek bağlamında en kısa verilecek cevap, erkek cinsine mensup olup kadın kıyafetleri giymekten hoşlanan insanlara cd erkek denmektedir.

cd Ne Anlama Gelmektedir, cd İnsanların Özellikleri Nedir?

  • cd insanlar sadece karşı cinsin kıyafetini giymeyebilir bunun yanı sıra karşı cins gibi davranmakta istemektedirler.
  • cd ne demek bağlamında ise diğer merak edilen bir husus ise bu cd erkeklerin makyaj yapıp yapmadığıdır. Genellikle cd erkeklerin kadınlara benzemek amacıyla makyaj yaptığı da görülmektedir.
  • cd erkekler onlara kadın gibi davranılmasında hoşnutluk duyarlar.
  • cd kadınlar ise yok denecek kadar azdır yahut erkek kıyafetlerini giyseler bile sadece kıyafet giymekle yetinmektedirler.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments