in

Hurma Diyeti Yapanların Yorumları

HURMA DİYETİ YAPANLARIN YORUMLARI

Hurma sıcak iklimlerde yetişen tropikal bölgelerde görülen palmiye grubundan bir bitkidir. Hurma şeker oranı oldukça yüksek bir üründür. %80’i şeker olan hurmanın %20’sinde ise protein, bakır, magnezyum, çinko, bor, flor ve kobalt gibi elementler içerir. Bir tane orta boy hurmanın kalori oranı ortalama 35-50 kalori arasında değişiklik gösteriyor. Bu değişikliğin sebebi ise hurmanın farklı cinslere sahip olmasıdır. İnsan vücudu için sağlıklı olan bu ürünün tüketilmesi öneriliyor. Son zamanlarda Hurma Diyeti Yapanların Yorumları oldukça artıyor.

İçerik Tablosu

Hurma Diyeti Nasıl Yapılıyor?

Göbek yağlarından kurtulmak isteyen bireyler hurma diyetine oldukça ilgi gösteriyor. Hurma Diyeti Yapanların Yorumları üzerinden bilgi alan bireyler hurma diyetini deniyor. Bölgesel zayıflamada etkili olan bu diyet ile bir hafta gibi kısa bir sürede 5 ile 7 kilo arasında kilo verilebileceği bilgisi yer alıyor. Özellikle göbek yağlarına etki eden bu diyet ile hem göbek yağlarınızdan kurtulup incelme sağlayabiliyor hem de kilo veriyorsunuz.

Hurma Diyeti

Hurma Diyeti Yapanların Yorumları incelendiğinde bu diyetten birçok kişinin faydalandığı görülüyor. Lif içeriği bakımından zengin olan hurma Ssindirim sistemini de düzenliyor. Kabızlığı önleyen hurma şişkinlik sorunu olanları da rahatlatıyor. Şeker bakımından zengin olan hurma günde her öğün bir kâse yoğurt içerisine 7 hurma eklenerek tüketiliyor. Gün içerisinde hurma ve yoğurt karışımının haricinde sadece su ve yeşil çay tüketilmesi başka hiçbir şey tüketilmemesi gerekiyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments