in

Takma Kirpik Kullananlar İçin Bilinmesi Gereken Detaylar

Gözlerinizin daha anlamlı ve etkileyici bir ifadeye sahip olabilmesi için kirpiklerinizin rolü büyüktür. Bunun farkında olan kadınlar gündelik yaşamda dahi daha dolgun ve göz alıcı kirpiklere sahip olmak için uğramaktadırlar. Aslında daha hacimli ve dolgun kirpiklere sahip olabilmek için düzenli bakım yapmak ve kirpikleri temiz tutmak önemlidir. Ancak bakımla kirpiklerinizi güçlendirmek zaman alacaktır. Bunun için en etkin ve kalıcı yöntem olarak takma kirpik kullananlar bu yolu tavsiye etmektedir.

Takma kirpikler önceki dönemlerde sadece özel günlerde yapılan ağır makyajlar ile tercih edilirdi. Ancak son yıllarda evde kullanılabilen pratik ve kolay takma kirpiklerin satışa sunulması ile birlikte takma kirpik kullananlar sayısında bir hayli ilerleme oldu. Artık kadınlar günlük yaşamlarında dahi kolay ve pratik bir kullanımı olan takma kirpikleri tercih ediyor ve her an daha etkileyici ve anlamlı bakışlara sahip oluyor.

Takma kirpik kullananlar için dikkat edilmesi gereken bazı detayların olduğu biliniyor. Hem takma kirpiklerinizi takarken, hem de onları kullanırken daha kalıcı olabilmeleri için bazı şeylere dikkat etmelisiniz.

Takma Kirpik Kullananlar Nasıl Kullanır

Takma kirpiğinizi takmadan önce yapay bir görüntüye sahip olmaması için kirpik boyunu mutlaka ölçmelisiniz. Gerçek kirpiklerinizden uzun kalan takma kirpikler her zaman yapay bir görüntü vermektedir. Bunun için takma kirpikleri kirpik boyunuza uyacak şekilde kesebilirsiniz.

Takma kirpiklerinizi size belirtildiği şekilde takmalısınız. Ve onları taktıktan sonra sudan uzak durmalısınız. Su ile temas eden takma kirpikler daha kolay düşmektedir.

Takma kirpiklerinize yaptığınız makyaj çok önemlidir. Takma kirpik kullananlar genellikle su bazlı maskara kullanmanızı tavsiye ederler.

Daha kıvrık ve dolgun kirpiklere sahip olmak isteyen kadınların başvurduğu yöntemlerden birisi de kirpik kıvırıcılar kullanmaktır. Ancak takma kirpikler için bu önerilen bir yöntem değildir. Zaten maskara ile hacimlendirdiğiniz takma kirpikler için kıvırıcılara gerek olmayacaktır. Maskaranın yapışkan formu kirpiklerin kıvırıcıya yapışmasına ve çıkmasına neden olabilmektedir.

Takma kirpiklerinizi çıkarırken yine sizlere tarif edilen sıralamanın dışına çıkmamalısınız. Bu süreçte takma kirpiklerinizi sıcak su ile temasından uzak durmalısınız. Çünkü sıcak su takma kirpiklerin formuna zarar vermektedir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments