in

DAFLON KULLANANLAR ve YORUMLARI

DAFLON KULLANANLAR, Yorumları

Daflon, hemoroid yani basur hastalığı olan kişilere verilen reçeteli bir ilaçtır. Hemoroid, günlük hayatı olumsuz etkileyen ve boşaltım sisteminde sıkıntıya yol açan bir hastalıktır. Daflon, bu hastalığın tedavisinde kullanılan yalnızca uzmanlar tarafından reçete edilebilen bir ilaçtır.

Daflon’un etken maddeleri 450 mg Diosmin ve 50 mg Hesperidindir. Bu etken maddeler sayesinde hemoroid problemi görülen bölgede toplardamar genişlemesi önlenir ve damar duvarı sağlam bir şekilde korunabilir. Daflon, yapısı itibariyl toplardamarları güçlü hale getirerek ortaya çıkabilecek potansiyel veya zaten var olan ağrıyı, ödemi, şişliği, varis gibi problemleri geçirmeye yarar. Aynı zamanda yine toplardamar genişlemesiyle ortaya çıkan basurun tedavisinde kullanılır. Başlangıç seviyesindeki hemoroid hastalarına oldukça iyi gelen bir ilaçtır.

Hemoroid problemi yaşayan hastalar genellikle karın ağrısından, tuvaletlerini yaparken çektikleri zorlanmadan ve kanamalardan şikayet ederler. Bunların tedavisi için doktor tarafından yazılan Daflon, oldukça memnun bırakan ilaçlardandır. Kullananlara göre ağrılarını ve acılarını tamamen geçiren bu ilaç mucize gibidir.

İnsanların günlük yaşamını zorlaştıran, hem fiziksel hem de psikolojik olarak kötü etkileyebilen hemoroid, yaşam kalitesini oldukça düşüren bir hastalıktır. Daflon ağrıya, acıya ve şişen toplardamarlara karşı hemoroidi büyük ölçüde iyileştirse de, hasta olan kişinin bu süreçte beslenmesine de oldukça dikkat etmesi gerekmektedir. Çok katı besinler, acı, gazlı içecekler ve baharatlı yiyecekler bu hastalığa sahip kişiler için kesinlikle ama kesinlikle uzak durulması gereken besinlerdir. Eğer bu ve buna benzer bir problem yaşıyorsanız lütfen ilerlemesine izin vermeden uzman bir görüşten destek alın ve uygun tedavi yöntemine o şekilde başlayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments