in

Natasa ne demek

 

Natasa kelimesinin anlamını tam olarak bilemesek te, ülkemizde kullanılan kötü bir terim olduğunu biliyoruz. Aslında kötü kullanımının sadece ülkemize has olduğu natasa kelimesinin bir isim olduğunu biliyor muydunuz? Natasa kelimesini daha önce çok kez duymuş olan ve natasa ne demek diye merak edenler için kısa bir açıklama yapalım.

Natasa ne demek diye araştıranlar aslında bu kelimenin oldukça normal bir anlama sahip olduğunu görüyorlar. Natasa kelimesi Rusça bir kadın ismi olarak geçiyor. Hem de oldukça sık kullanılan bu kadın Rus ismi ülkemizde oldukça farklı bir anlamda kullanılıyor.

Ülkemizde natasa ne demek merak ediyorsanız, para karşılığı cinsel ilişki yaşayan kadınlara deniyor. Genellikle Rus kökenli olan ve para kazanmak için ülkemize gelerek burada istediği şekilde tutunamadığı için para karşılığı cinsel ilişki yaşayan kötü kadınları anlatıyor. Barlarda, pavyonlarda, genel evlerde çalışan yabancı uyruklu tüm kadınların genel adı natasa olarak biliniyor. Oysa Natasa Rusya’da oldukça sık kullanılan bir kadın ismi olarak karşımıza çıkıyor.

Natasa kelimesinin hikayesi

Natasa ne demek diye merak edenler kısa bir araştırma sonunda aslında Rusya’da kullanılan bir kadın ismi olduğunu öğreniyor. Oldukça yaygın olarak kullanılan bu ismin ülkemizde nasıl olup ta kötü kadınları temsil eden bir isim olduğu konusunun altında ise küçük bir hikaye yatıyor.

Bu hikayeye göre ülkemizde yabancı uyruklu hayat kadınlarından polise ilk yakalanan kadın Rus ve adı Natasa olan bir kadınmış. Bu ilk kadının yakalanması ile birlikte yabancı uyruklu tüm hayat kadınlarına artık natasa denilmeye başlanmış. Bu hikayenin doğruluğu çok net olarak bilinmese de, okuyanlar ve anlatanlar için en mantıklı yorumlama bu oluyor.

Natasa ne demek diye araştıranlar için ülkemizde her ne kadar kötü bir anlam taşıyor olsa da, kelimenin çıkış yeri ve ana vatanında oldukça normal bir kullanımı bulunuyor. Rus kadınlarına sıklıkla verilen bu ismin ülkemizde bu tür bir anlama sahip olması Rus kadınlarını memnun etmiyor. Eğer Türkiye’de natasa kelimesinin hangi amaçla kullanıldığını bilen bir Rus turiste natasa ismi ile seslenirseniz, onlardan alacağınız büyük tepkilere de hazırlıklı olmalısınız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments