in

HarikaHarika SevdimSevdim ÜzücüÜzücü

En yakın arkadaşa doğum günü mesajı uzun mesajlar

Yakın Arkadaşa  Doğum Günü Mesajları Uzun

Bir arkadaş ile en yakın arkadaş arasında dağlar kadar fark vardır. En yakın arkadaş bize çoğu kez kardeşimizden bile daha yakın olan kişidir. Her anımızı birlikte yaşadığımız, en özel sırlarımızı paylaştığımız ve kan bağımız olmasa da can bağımızın olduğu en yakın arkadaşımızın doğum günü hayatımızdaki en özel ve önemli günlerden birisidir. Elbette bu özel günde ona çok etkileyici ve farklı bir hediye almak çok önemlidir. Ama çok daha önemli bir kısmı vardır ki, o da içimizdeki tüm duygularımızı aktarabildiğimiz, uzun ve çok anlamlı olan en yakın arkadaşa doğum günü mesajı olacaktır. Yakın arkadaşa doğum günü mesajları uzun yazmak için öneriler…

İçerik Tablosu

En yakın arkadaşımızın doğum gününde ona sürpriz bir parti kurgulamak, çok özel bir hediye almak ve bizi anlatan bir mesaj yayınlamak onu fazlasıyla mutlu edecektir. Bunun için hemen harekete geçin. Ve sizler için seçtiğimiz en anlamlı ve etkileyici en yakın arkadaşa doğum günü mesajı içeriklerine bir göz atın. Arasında bu güçlü arkadaşlığı ve arada oluşan sevgi bağını anlatan çok güzel mesajlar olduğunu göreceksiniz.

En yakın arkadaşa duygusal doğum günü mesajları

en yakın arkadaşa doğum günü mesajı uzun

Benim biricik can dostum, kaç seneyi seninle devirdik. Kimi zaman güldük, kimi zaman ağladık seninle. Daha çok yaşlarımızda daha çok gülmeni diliyorum. Doğum günün kutlu olsun benim biricik arkadaşım.

Seninle anlaşabilmek için illa konuşmamıza gerek olmadan, bakışlarımızla birbirimizin ne demek istediğini anlayan insanlarız biz. Sana bu özel gününde ne söylesem az canım arkadaşım. Hayallerin her zaman seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Bu doğum gününde yanında olamasam da kalbim seninle canım dostum. Sevdiklerinle geçireceğin güzel bir yıl senin olsun.

Senin gibi bir arkadaşım olduğu için kendimi hep şanslı gördüm. Bu hayatta acı tatlı çok şey yaşadık beraber. Daha da çok şey yaşayacağımızdan şüphem yok. Doğum günün kutlu oldun sevgili arkadaşım, canım dostum.

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan sen de onlardan birisin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

en yakın arkadaşa doğum günü mesajı uzun

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım… Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere… Doğum günün kutlu olsun arkadaşım!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!

 

En yakın arkadaşa etkileyici doğum günü mesajları

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilek içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Bu mutluluğun her zaman sürsün. İyi ki doğdun. Nice mutlu yaşlara…

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle… Nice yaşlara.

Arkadaşlık ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve arkadaşın için ateşe atılmaksa dünya durana dek arkadaşımsın. Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Canım arkadaşım desem eksik kalır arkadaşlığımızın boyutlarını ifade etmeye. Biz arkadaştan öte kardeş, can, dostuz seninle! Canımın ta içi arkadaşım geçen senelerde nasılsa bu sene ve gelecek her doğum gününde birlikte olmayı diliyorum. Doğum günün kutlu olsun benim canım arkadaşım.

İçinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın. Gözlerin hep gülsün, mutluluğu sende arasınlar, ama onu öyle bir yere sakla ki gerçekten isteyen bulsun. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Rüya; biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir. Arkadaş; uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. Hayal gücü; bizi bilmediğimiz yerlere uçuran bir rüzgârdır ve hayat; içinden ne çıkacağını bilmesek de açmamız gereken bir zarftır. Açtığın zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle. Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

En yakın arkadaşa anlamlı doğum günü mesajları

Senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. İyi günde kötü günde birlik olduk. Geçirdiğimiz tüm güzel günlere yenilerini de eklememiz dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Her yaş gelir geçer bu hayatta ama kalıcı olana samimi dostluklardır. İyi ki benim tanıdığıma şükrettiğim dostumsun. Nice yaşların olsun.

Canımdan kıymetli can arkadaşım; iyi ki bu hayatta karşıma çıkmışsın da senin gibi bir arkadaşa sahip olmuşum. Doğum günün kutlu olsun. Hayatta her şey gönlünce olsun.

Ne mutluyum ki bu hayat bana öyle bir arkadaş verdi. Öyle ki en zor anımda da en güzel anımda da yanımda olan sen canım dostum; nice güzel yaşların olsun. Hep birlikte kutlayacağımız yıllarımız olsun.

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun.

Her günümüz birlikte geçse de bu özel günde sana en kalbi hislerimle söylüyorum ki nice yaşlarında yine birlikte olabilelim. Arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments