in

Balık Burcu Erkeği Küserse Tepkisi Nasıl Olur

Balık burcu erkekleri fiziksel özellikleri olarak ilgiyi saçlarında toplayan, hayal kurmayı çok seven içlerinde kötülük barındırmayan kişilerdir. Kötü düşüncelerden uzak duran balık burcu erkeği küserse sizden uzaklaşabilir. Genel olarak aşık olduğu kadınla ilişkilerinde tam da bir kadının istediği tarzda davranan, romantik, sıcakkanlı, sevgi doludurlar. Ve özellikle de saygılı olan bu balık burcu erkeği aslında talep olarak da sizden çok fazla bir şey istememektedir.

Yani bir ilişkideki beklentileri aslında çok yüksek değildir. Karşısındaki kadının da kendisi gibi doğal, merhameti, sıcakkanlı olmasından yanadır. Ancak kızdıkları dönemde de normalde oldukları kişinin haricinde bambaşka bir kişiliğe bürünme durumları da vardır.

Balık Burcu Erkeği İlişki İçerisinde Nasıl Davranır

Normal şartlarda her daim iyilikten tarafa olan, birebir ilişkilerinde olduğu gibi aşk hayatında da bir şeyleri düzenli şekilde götürmeyiş seven Balık burcu erkeği küserse de zaten öyle uzun süre küs de kalamaz. Sadece bu küslüğü bitirmeniz için sizden bir adım bekler. Yapmanız gerekenler de zaten hiçbir zaman öyle büyük büyük şeyler olmaz.

Balık burcu erkekleri küserse karşı taraftan barışma hamlesi olarak güzel bir konuma bile onlar için yeterlidir. Zaten beklentileri de ilgi den hariç, sadece sevgidir. Barışmaya meyilli olan karakterleri, her daim olumlu şeyler olmasını umduklarından ve hayal güçlerinin yüksek görünmesinden ötürü, olumsuzluklara değil de olumlu olanlara odaklıdırlar. Kin ile işleri yoktur.

Balık Burcu Erkeğinin Olumlu Tarafları Nelerdir

Küs kalma durumunda, ayrığa öyle fazla dayanmayan ve gerçekten seviyorsa tek bir hamleyle sizi affedebilecek olan balık burcu erkeği, aynı zamanda karakter olarak da oldukça sabırlıdır. Yapısı, gözü çok yükseklerde olmadığı için normal olarak davranışlarında da maneviyata önem veren tavırlar takınırlar.

İlişkilerinde de her daim doğallıktan, samimiyetten yana olurlar ve zaten bu yüzden küs kalmak, kin tutmak, birilerine bilenmek gibi sorunları yoktur. Genel noktaları ile bakıldığında kendi hataları varsa af dilemekten de çekinmezler. Onlar için önemli olan ilişkinin sağlamlığı ile alakalıdır. Karşısındaki kadından aldığı sevginin değeri de çok zaman her şeyden önemlidir ki bunu da aşık olduğu zaman hiç yapmayacakları şeyleri yapmasından da anlamak mümkündür.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments