in

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

Eski sevgiliye doğum günü mesajı bireylerin çokça başvurduğu bir yöntemdir. Bireyler yaşamları boyunca bir takım ilişkiler yaşayıp bu ilişkileri sonlandırmak zorunda kalabilir. Karşılıklı yaşanan bir takım duygular neticesinde ortaya koyulan ilişkiler bazen çalkantılı bazen de duran bir biçimde sonlanabilir. Elbette bu etkileşim esnasında bireyler birbirlerinin özel günlerinden doğum günlerinden burçlarından haberdar olurlar. Özellikle de ilişkiyi bitirmek istemeyen ve unutamayan taraf eski sevgiliye bu özel günlerde mesaj atmak eğilimine girer. Eski sevgiliye doğum günü mesajı göndermek bu anlamda onunla bir irtibat kurmak ve diyalog ortamı hazırlamak anlamına da gelir. Bireyler bu mesajı atmadan önce çoğu zaman günler öncesinden ne yazacağını düşünüp tasarlanmaktadır. İnternet üzerinden de eski sevgiliye doğum günü mesajı göndermek ile ilgili birtakım önerilere rastlamak mümkündür.

İçerik Tablosu

Eski sevgilinize mesaj atmadan önce iyice düşünün

Bireyler eski sevgililerine mesaj atmayı özellikle de ilişkiyi bitirmek istemediler ise iyi bir fikir olarak karşılarlar. Fakat bu ilişki özellikle de tek taraflı yürütülen bir ilişki ise eski sevgiliyle yeniden irtibat kurmak için ona mesaj atmak bileğini daha da yıpranmasına neden olabilir. Eski sevgiliye doğum günü mesajı göndermek o anlamda çoğu zaman işe yaramayabilir. Bireyler eski sevgilileri ile hatta sevgili olmasa da herhangi bir diyaloğunu koparmış oldukları sosyal arkadaşları ve akrabaları ile yeniden irtibat kurmadan önce iyi düşünmelidirler. Küs olmak ve değer verdiğimiz insanlardan uzak olmak bizlerin canını acıtsa da bazen canımızı acıtan bu kararların doğru olduğu var sayılabilir. Özellikle de terkedilmiş bir ilişkide kişinin tek taraflı olarak ilişkiyi yönetmek ve devam ettirmek çabası hem yıpratıcı hem de karşı tarafın manipülasyonlarına açık bir süreç olacaktır.

Eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak iyi bir fikir mi?

Eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak her zaman iyi bir fikir olmayabilir. Eski sevgiliye doğum günü atma fikri çoğu zaman eski sevgiliyi unutamayan bireylerden çıkmaktadır. Fakat eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak için ince düşünmek gerekir. Çünkü hayatımıza aldığımız ve sonra da hayatımızdan çıkan bireyler bizden sonra da kendilerine yeni bir dünya kurulmuş olabilirler.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments