in

Bir kızın vazgeçtiği nasıl anlaşılır

İkili ilişkilerde genellikle zor vazgeçen hep kadınlar olur. Ama bir kez vazgeçti mi bir daha da geri dönüşü olmayacaktır. Bir kızın sizden vazgeçmesi için onu gerçekten çok yormuş ya da yıpratmış olmalısınız. Yoksa kadınlar her zaman ilişkileri için son raddeye kadar savaşan güçlü taraf olmuştur. Eğer ilişkinizde karşı tarafın neden böyle davrandığına anlam veremediğiniz bazı hareketleri varsa bunları bir değerlendirmeye almalısınız. Bir kızın vazgeçtiği nasıl anlaşılır diye bir araştırma yapabilir ve size karşı takınılan tavırların aslında bir naz mı yoksa bir vazgeçiş mi olduğunu en iyi şekilde anlamalısınız.

İçerik Tablosu

İlişkilerde erkeklerin vazgeçmesi ve gitmesi hep çok ani olur. Ama kadınlar öyle değildir. Aslında vazgeçmeye başladıkları andan itibaren gidene kadar size çok net ve açık mesajlar verirler. Bir kızın vazgeçtiği nasıl anlaşılır? bunun için birkaç noktaya dikkat etseniz kolaylıkla neler olduğunu anlayabilirsiniz. İşte vazgeçen kadının kendini ele verdiği en önemli noktalar;

Artık sizi kıskanmıyorsa

Kadınlar ilişkilerinde hep kıskanç taraf olmuştur. Sevdikleri adamı hemcinslerinden kıskanan ve en ufak konuları dahi sorun eden kadınlar eğer artık sizi kıskanmayı bırakmışsa tehlike çanları çalıyor demektir. Kıskanmayan kadın vazgeçmiş demektir. Bir kızın vazgeçtiği nasıl anlaşılır diye merak ediyorsanız onu sizi eskisi kadar kıskanıp kıskanmadığını ölçümleyebilirsiniz. Arık kıskanılmıyorsanız geçmiş olsun, bu kız sizden vazgeçmeye başlamıştır.

Artık sizinle zaman geçirmek istemiyorsa

İkili ilişkilerde kendi arkadaşları ile zaman geçirmeyi seven ve bunun için zaman ayırmak isteyen taraf genellikle erkeklerdir. Kendilerine ait bir özel hayatları olmasını ve bu özel yaşam içerisinde arkadaşları ile de paylaşımlarda bulunmayı isterler. Oysa kadınlar öyle mi? Ellerinde olan tüm zamanı ve tüm imkanları sevdiği adam için kullanan kadınlar eğer o adamdan vazgeçtiyse işte burada iş değişecektir. Sizinle zaman geçirmek için can atan partneriniz artık kız arkadaşları ile takılmak için daha çok zaman ayırıyorsa şapkanızı önünüze alıp düşünmelisiniz.

Artık sizi sürekli eleştiriyorsa

Seven kadın her zaman sevdiği adama hayrandır. Ne kadar yanlış hareketi ve hatası olursa olsun bunları hep göz ardı edecektir. Ama vazgeçe kadın öyle mi? Yaptığınız her hareket gözüne batacak ve sizi sürekli eleştiriyor bir hale gelecektir. Bir kızın vazgeçtiği nasıl anlaşılır diyorsanız size karşı olan tutumları izlemeniz yeterlidir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments