in

Sevgilimle ayrılmak üzereyiz ne yapmalıyım

İlişkilerin ayrılık süreci hep çok zorlu geçiyor. Bir taraf ayrılmak için daha istekli olurken, bunu istemeyen diğer taraf için hayat yaşanılmaz ve çekilmez bir hal alabiliyor. Bu süreci en hafif şekilde atlatabiliyor olmak her bir bireyin ileriki yaşamına daha hızlı adapte olabilmesini sağlıyor. Hayata geç kalmamak ve kaldığınız yerden devam edebilmek için ayrılık dönemlerinde biraz daha bilinçli davranmalısınız. Sevgilimle ayrılmak üzereyiz ne yapmalıyım diye merak edenler için işte hayati önem taşıyan o detaylar;

Onu rahat bırakın

Hani çok klişe bir söz vardır ya! Giderse bırak, ger dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Bu söz aslında çok doğru bir yaklaşımdır. Bir ilişkide taraflardan biri ayrılığı aklına koydu ise bu süreçte onu vazgeçirmek için ne yaparsanız daha çok göze batacaktır. Bu karara saygı duyup geri çekilmek her zaman en doğru adım olacaktır. Sizin bu asil davranışınız karşısında sevgiliniz kendi ile kalacak ve belki de yanlış bir karar verdiğini o an anlayacaktır. Ya da gerçekten sizi artık sevmiyorsa ve ayrılmak istiyorsa, siz onu rahat bıraktığınızda gidecektir. İşte bu durumda zaten sizde kalmasının hiçbir anlamı yoktur. Sevgilimle ayrılmak üzereyiz ne yapmalıyım diye düşünüyorsanız onu kendi haline bırakmanızı öneriyoruz. Zorla sizin yanınızda kalmasının hiçbir anlamı yoktur. Kalacaksa da kendi özgür iradesi ile bunu yapmalıdır.

Duygularla değil mantık ile hareket edin

Evet bunu yapmak belki de dünyanın en acı şeyi olabilir. Bir ayrılık evresinde doyguları bir kenara bırakıp mantık ile hareket edebiliyor olmak insan üstü bir iş olabilir. Ama bu süreçten en az zarar ile çıkabilmeniz ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilmeniz için mantığınızı ön planda tutmalısınız. Sevgilimle ayrılmak üzereyiz ne yapmalıyım diye soranlar için ayrılık sürecinde duygularınızı kontrol edebilmenizi öneriyoruz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments