in

Doğal Görünümlü Villa Modeli – Tasarımı

Portekiz'deki Reconstrucao de Moradia'da Müşterinin Yaşam Tarzının Büyük Etkisi
Portekiz'deki Reconstrucao de Moradia'da Müşterinin Yaşam Tarzının Büyük Etkisi

Gösterişli villa modellerinin yanı sıra Doğal Görünümlü tek katlı ev modeli, tek katlı villa modelleride beğeni toplamaktadır…..Taş ve beton, evinizin dayanıklı olmasını sağlayacak en iyi iki malzemedir. Birçok ev sahibi, ev binalarını inşa ederken bu malzemeleri kullanmayı tercih ediyor. Bugün, gelişmiş bir bozulma durumunda olan mevcut binaların tasarımını keşfedeceğiz.

Kişinin isteklerine göre yeniden dizayn edilmiş bir evin resimlerini paylaşacağız. Hem iç hem de dış kısımlarında doğallık ön plana çıkarılmış .Portekiz\’deki Reconstrucao de Moradia\’da  bulunan bir evin, villanın görüntüleridir.

 

Ayrıca bina söz konusu amaca uygundur. Bu evin tamamlanmasında müşterinin  istekleri dikkate alınır. Tasarımcılar ayrıca ev sahiplerinin yaşam tarzını da dikkate alıyor. Sayfayı aşağı kaydıralım ve aşağıdaki görseller aracılığıyla evin farklı alanlarını görelim.

Reconstrução de Moradia Portekiz dış manzara yaşam alanı şöminesi  yemek alanı çalışma ofisi alanı yemek takımları konforlu iç tasarım ahşap çerçeve yatak odası görünümü playground manzara Reconstrução de Moradia

Yukarıda verilen bir dizi resimle, Fernando Coelho‘nun müşterinin taleplerini ve karakterini nasıl olumlu değerlendirdiğini gördük.

Ofis ve diğer tarafta yer alan samimi alanı gördük ve samimi alanlar, banyolu iki yatak odası ve giyinme odası ile süslenmiş ana süitten oluşuyor. Tasarımcının tasarımı, müşterinin yaşam tarzına ve kişiliklerine nasıl mükemmel bir şekilde tamamladığı konusunda kesinlikle ilham alacaksınız..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments