Menu
in

Bir kadın kocasıyla yatmıyorsa sebepleri ne olabilir

Bir evlilik için cinsel yaşam çok önemli bir detaydır. Cinsel yaşamda her zaman renkli ve heyecanlı kalmayı başarabilen çiftler için bu durum ilişkinin geneline de yansımaktadır. Eğer bir ilişkide kadın ya da erkek eşinden uzak duruyorsa bunun altında yatan çok önemli nedenler olacaktır. Özellikle bir kadın kocasıyla yatmıyorsa bu durum evliliği derinden sarsabilecek bir sorundur.

Bir kadın kocasıyla yatmıyorsa bunun birçok farklı nedeni vardır. Karınızın size uzak olmasına bir anlam veremiyorsanız şimdi size anlatacağımız nedenleri gözden geçirebilirsiniz. Kimi zaman bu neden karınızdan kaynaklanıyor olabilirken, kimi zamanda farkında olmadan onu kendinizden uzaklaştırıyor olabilirsiniz. bu detaylara göre cinsel yaşamınızda aslında sorunun nereden kaynaklandığını kendiniz tahmin edebilirsiniz. Ve buna göre önlemlerle alarak ilişkinizi ve evliliğinizi düzenleme yoluna gidebilirsiniz.

Sevgi sözleri

Cinsel ilişki anında ya da sonrasında kadınlar her zaman bu yaşadıklarının sevgi ile desteklenmesini istiyor. Sadece belirli ihtiyaçların giderilmesi için değil, sevgi ile beslenmiş bir cinsel ilişki kadınların tercihi oluyor. Eğer karınızla sevişirken bu yaşananların içerisine sevgi katmıyorsanız bir süre sonra karınız sizinle yaşadığı cinsel deneyimlere aralıklar koyacak ve uzaklaşacaktır.

Beğenilme duygusu

Kadınlar için vücut kusurları her zaman korkulu birer rüyadır. Özellikle sevişme esnasında her hali ile açıkta kalan kadınlar sahip oldukları kusurlardan dolayı içten ve samimi davranamamaktadır. Karınızın vücut kusurları varsa onunla sevişirken bu kusurlardan hiç rahatsız olmadığınızı, onu her hali ile çok beğendiğinizi ona yansıtmalısınız. Böylece beğenilme duygusu kadınların duygularına işleyecektir. Bir kadın kocasıyla yatmıyorsa beğenilmediğini düşünüyor olabilir.

Kötü kokular

Erkeklerin her zaman temiz ve hijyenik olması kadınlar için çok önemli bir detaydır. Sigara, alkol, ter kokusu, yıkanmamış vücutlar ve fırçalanmamış diş kadınlar için zorlu sınavlardır. Eğer kişisel bakımınıza ve temizliğinize önem vermiyorsanız bir süre sonra karınız sizinle yatmamak için bahaneler üretmeye başlayacaktır.

Sevişmenin kısa sürmesi

Erkekler için çoğunlukla sevişme süresi oldukça kısadır. Bir an önce istedikleri birleşme gerçekleşsin isteyen erkekler bu süreci kendilerine göre kısa tutmak isterler. Oysa kadınlar duygularını da katarak sevişmek isterler. Bir kadını mutlu edebilmek ve gerekli tatmin duygusunu onlara verebilmek onların sizi her an arzulamasını sağlayacaktır. Aksi halde karınız sizinle yatmamak için bahanelere sığınacaktır.

Leave a Reply

Exit mobile version