Menu
in

Birini sürekli düşünmek onun da seni düşündüğü anlamına gelir mi

İnsan düşüncelerinin önüne geçemiyor. Onu düşünmeliyim, bunu düşünmeyim demekle kafamızdaki düşünceler yönetilmiyor. Özellikle aşk meşk işlerinde sevdiğimiz kişiyi düşünmeden edemiyoruz. Bazen oluyor ki günün her anında hep aklımızda oluyor. Bir işle uğraşırken, arkadaşlarımızla sohbet ederken, yemek yerken, uykuya dalarken ve uykudan gözümü açtığımız her an aklımızda oluyor. Peki bu kadar çok düşünmek bize ne kazandırıyor. Birini sürekli düşünmek onun da seni düşündüğü anlamına gelir mi diye merak ediyoruz. Biz düşünüyoruz diye o da bizi düşünüyor mu?

Aslında bu konu bilimsel olarak ele alınıyor. Bu durum kuantum ve telepati ile ilişkilendiriliyor. Ve ortaya çok önemli sonuçlar çıkıyor. Birini sürekli düşünmek onun da seni düşündüğü anlamına gelir mi sorusuna bilim şu şekilde yanıt veriyor. Evet, eğer sürekli aynı kişiyi düşünüyorsanız ve buna engel olamıyorsanız, bunun nedeni o kişinin sizi düşünmesidir. Şöyle ki, bir kişiye odaklandığınızda ve sürekli onu düşündüğünüzde aslında o kişinin bilinçaltına yayın göndermiş oluyorsunuz. Birçok insan bu durumun bilincinde ve farkında olmadığı için düşüncelerini bir çizgide tutamıyor. Rastgele düşünmek karşı tarafı etkiniz altına almak yerine sizin karmaşık duygular içerisine girmenize neden oluyor. Oysa kontrollü bir düşünce şekli karşınızdaki insanın düşüncelerini ele geçirmenize yardımcı oluyor.

Sürekli düşündüğünüz kişinin de sizi düşünüyor olması batıl inanç mı

Birini sürekli düşünmek onun da seni düşündüğü anlamına gelir mi? Birçok insan buna nasıl olur diye yanıt veriyor. Bunun batıl bir inanç olduğunu düşünen insan sayısı hayli fazla. Bilimi bir kenara koyarsak aslında hepimizin ilk aklına gelen şey bunun bir hurafe olduğudur. Nasıl olur? Sizin sürekli düşündüğünüz bir insan bunun karşılığında sizi düşünmeye başlar. O zaman aşk acısı çeken herkesin işi çok kolay. Oturun sabahtan akşama kadar başka hiçbir şey düşünmeden sizi terk eden ya da platonik olduğunuz kişiyi düşünün. Karşılığında o da sizi düşünsün. İlk etapta kulağa çok komik gelse de bilimsel açıdan baktığınızda ve konuya bilinçli bir şekilde yaklaştığınızda güzel sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

Leave a Reply

Exit mobile version