Sürekli Birini Düşünmek Karşılıklı Mıdır Bilimsel
İnsanoğlu düşünmeden yapamıyor. Yapılan birçok bilimsel deney ve açıklama da bu yönlü karşımıza çıkıyor. İnsanlar 10 saniye dahi hiçbir şey düşünmeden duramıyor. İnsan beyni boş duramıyor. Sürekli çalışıyor ve insanı düşünmeye itiyor. Düşünmek elbette güzel şey. Düşünüyorum öyleyse varım gibi önemli sözler bunu destekliyor. Ama düşünmenin de ötesinde insanların daha çok merak ettiği bir konu oluyor. O da sürekli birini düşünmek karşılıklı mıdır? Yani siz birini düşündüğünüzde acaba aynı anda o da sizi düşünüyor mu? Gerçekten böyle bir etki ya da çekim gücü var mı? İşte bilim bu konuda önemli birçok araştırmaya imza atıyor. Ve ortaya aslında inanılması güç bazı konular çıkıyor.
Sürekli birini düşünmek karşılıklı mıdır diye sorulduğunda bilim buna Kuantum Düşüncesi ile yanıt veriyor. Evet, sürekli birini düşünmek aslında karşılıklıdır. Çünkü biz ne zaman düşünmeye başlasak evren o düşünceyi bizim için gerçekleştirmeye çalışıyor. Biz farkında olmadan aslında sürekli düşüncemizde olan şeyler evren tarafından bize armağan edilmek üzere hazırlanıyor.
Bilimsel Olarak Sürekli Birini Düşünmek
Kuantum düşüncesinin temelinde çekim yasası yatıyor. Bu yasaya göre iyi düşünürsen iyiyi, kötü düşünürsen kötüyü kendine çekiyorsun. Aslında tüm zihinler bir enerji alışverişi içerisindedir. Ve siz odaklanarak birini düşündüğünüzde o kişinin bilinçaltına yayın yapıyorsunuz. Bunu bilerek düşüncesini yönlendirmeyi başarabilen insanlar düşüncelerine karşılık alabiliyor. Böylece sürekli birini düşünmek karşılıklı mıdır sorusuna bilimsel olarak evet yanıtı veriliyor.
Sürekli birini düşünmek hastalık mıdır ?
Sürekli birini düşünmek karşılıklı mıdır sorusuna verilen bilimsel yanıt birçok insanı tatmin etmiyor. Kuantum düşüncesin hakkında pek bilgisi olmayan insanlar bu etkileşimi anlamakta zorlanıyor. Aslında sürekli birini düşünmenin o kişinin de sizi düşünmesini sağlayacağını anlayamayan insanlar sizin hasta olduğunuzu düşünebiliyor.
Peki, siz bu konuya nasıl bakıyorsunuz? Siz ce sürekli birini düşünmek hastalık mıdır? Eğer düşüncelerinizi yönetebilirseniz bu kesinlikle bir hastalık değildir. Eğer düşüncelerinizi yönetebilecek bir gücünüz olduğunun farkında olmazsanız ve bu gücü yok yere kullanırsanız işte o zaman bu durum sizin için bir hastalık olabilir. Bilerek ve yöneterek düşünmek sizlere her zaman pozitif ve olumlu bir etki sağlayacaktır.
o zaman bu mantığa göre örneğin insanlar bir cumhurbaşkanını, siyasetçi, yazar, şarkıcı veya aktör vs, veya futbolcuyu da takıntı yaparak hayranlık kurarak düşünenler oluyor. bu durumda o kişiler de onu düşünen kişiyi düşünmesi ve bilmesi gerekirdi. bunun açıklaması bilimsel olarak nedir?
burada şöyle bir olay var karşı tarafta bir etkin yoksa karşı tarafa gönderdiğin enerji önemsenmez yani senin düşündüğün kişi seni tanımıyorsa onun beyni senin gönderdiğin enerjiyi almaz tanıdık ve etki bırakabildiğin birine enerji gönderebilirsin
Bence onu düşünemez ama hisseder.